Epomaker siparişinde şok vergi ücreti

Onu nasıl yaptınız hocam SS atabilir misiniz? Epomaker.com'dan aldıysanız çıkar.

Başka bir forumdan gördüm. Yıl dönümüne özel çark vardı. Çevirdim hediye EP84 ve EP01 kablo geldi. Sadece 5USD kargo parası ödedim. Kargoda şu an;
Buna vergi çıkar mı?

1718652367231.png

Geçmiş olsun hocam, sorun kesinlikle size gönderen kargo şirketi ile alakalı. Ürünün iadesi mümkün değil diye biliyorum, etseniz bile gümrük vergisini ödemek durumundasınız. Yanwen ile gelen ürünlerde böyle bir sorun yaşanmıyor.
Epomaker üzerinden AK820 Pro klavye siparişi verdim 14. günde elime ulaştı. Site de yetkililerle görüşüp ürünü 20 dolar faturalandırma çıkartmıştım fakat bugün kapıda 974 TL gibi bir gümrük vergisi çıktı ürün 1500 TL ve Yanwen ile geldi.
Alacaklar dikkat etsin bana herhangi bir mail mesaj gelmedi ve kargo takip numarasında da hala yolda olduğu Türkiye'ye ulaştığı vs gözükmüyor PTT Kargo takip numarası da yok elimde.

Epomaker üzerinden AK820 Pro klavye siparişi verdim 14. günde elime ulaştı. Site de yetkililerle görüşüp ürünü 20 dolar faturalandırma çıkartmıştım fakat bugün kapıda 974 TL gibi bir gümrük vergisi çıktı ürün 1500 TL ve Yanwen ile geldi.
Alacaklar dikkat etsin bana herhangi bir mail mesaj gelmedi ve kargo takip numarasında da hala yolda olduğu Türkiye'ye ulaştığı vs gözükmüyor PTT Kargo takip numarası da yok elimde.
@Salih7158 CIMER'e basvurup iade aliniyor muydu?

Kapıda çıkan 974 TL gümrüğü tamı tamına mı ödediniz? Nasıl ödediniz merak ettim bende ilk defa yurt dışından aldığım için soruyorum. Kapımıza gelse bile gümrük vergisini biraz geciktirebiliyor muyuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı