Epomaker siparişinde şok vergi ücreti

Teşekkürler bilgi için.

Aynen geleceğinden habersiz olduğum için o kadar nakitte yoktu yanımda. Sabah 10'da geldi ertesi gün şubeden 2 gibi alırsınız dedi bugün uğradım farklı bir şubedeymiş gelmemiş hala 2 gibi gidip bakacağım. Nakit istiyorlar kart geçmiyor. Sabah 9'da SMS atmışlar 10 gibi de gelmişler tabii o arada uyuyordum.

Aynen geleceğinden habersiz olduğum için o kadar nakitte yoktu yanımda. Sabah 10'da geldi ertesi gün şubeden 2 gibi alırsınız dedi bugün uğradım farklı bir şubedeymiş gelmemiş hala 2 gibi gidip bakacağım. Nakit istiyorlar kart geçmiyor. Sabah 9'da SMS atmışlar 10 gibi de gelmişler tabii o arada uyuyordum.
Sizede 17 track sitesinden TR'ye geldiğini gösterip ama PTT'den bakıldığında hala gümrük vergisini göstermedi veya yolculuğunu göstermedi dimi?

Size de 17 track sitesinden TR'ye geldiğini gösterip ama PTT'den bakıldığında hala gümrük vergisini göstermedi veya yolculuğunu göstermedi değil mi?

Evet. Kargo üzerinde de 20$ fatura gözüküyor gümrük memuru tahminimce yapan onlardır yani diye düşünüyorum kalemle üstünü çizip 90€ yazmış bu yüzden de 974TL gümrük vergisi ödedim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-07-06 saat 09.31.29_7353007b.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-07-06 saat 09.31.29_7353007b.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 91
Evet. Kargo üzerinde de 20$ fatura gözüküyor gümrük memuru tahminimce yapan onlardır yani diye düşünüyorum kalemle üstünü çizip 90€ yazmış bu yüzden de 974TL gümrük vergisi ödedim.

Bende aldım aynı mantıkla işlediler büyük ihtimal saplacaklar bana da.
Gümrük 90 euro yazarlarsa veya üstünü zaten gümrükten geçmez riske girdim aldım :)
Mali müşavirde tutamam.
Geçer dediler ama bu ülke şartlarında zor 1000-1500 TL vergi ödemeye razıyım ürün gelsin bir şey istemiyorum :(

Bende aldım aynı mantıkla işlediler büyük ihtimal saplacaklar bana da.
Gümrük 90 euro yazarlarsa veya üstünü zaten gümrükten geçmez riske girdim aldım :)
Mali müşavirde tutamam.
Geçer dediler ama bu ülke şartlarında zor 1000-1500 TL vergi ödemeye razıyım ürün gelsin bir şey istemiyorum :(

Umarım sende de double Click problemi olmaz kronikmiş sanırım birkaç kişiyle görüştüm onlarda da varmış. Sanırım Max serisinde çözmüşler birinden öyle duydum. Oyun oynamayacaksan gerçekten sesi ve görüntüsü çok güzel bir klavye RGB modları da güzel tavsiye ederim. Kablolu kablosuz gecikmesi fazla sadece.

Umarım sende de double Click problemi olmaz kronikmiş sanırım birkaç kişiyle görüştüm onlarda da varmış. Sanırım Max serisinde çözmüşler birinden öyle duydum. Oyun oynamayacaksan gerçekten sesi ve görüntüsü çok güzel bir klavye RGB modları da güzel tavsiye ederim. Kablolu kablosuz gecikmesi fazla sadece.

Aula F99 Pro aldım 😂
Şans gümrükten gecerse benden iyisi yok hazırkini satarım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aula F99 Pro aldım 😂
Şans gümrükten gecerse benden iyisi yok hazırkini satarım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba ben de aynı klavyeyi almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak, klavyeniz geldi mi? Siparişten önce firmayla iletişime geçtiniz mi, geçtiyseniz ne konuştunuz? Klavye gümrükte sorun çıkarttı mı ve en önemlisi klavyeniz nasıl :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben de aynı klavyeyi almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak, klavyeniz geldi mi? Siparişten önce firmayla iletişime geçtiniz mi, geçtiyseniz ne konuştunuz? Klavye gümrükte sorun çıkarttı mı ve en önemlisi klavyeniz nasıl :)

Gümrük problem çıkardı ürünü ürün gümrükten geçti teslim etmedi PTT geri döndü iade ettiler.
Kargo Çin'e dönerek imha oldu.
Param yandı.
Aynı ürünün Aula 99 versiyonu Amazon satışa getirdi Pro'su yok.
Amazon.com.tr almak istersen Amazon'dan al farklı renkleride var.
Prosunu stok sordum Amazon'da stok yok düz olanda güzel.
Akko 5098 alabilirsin Gaming Gen TR'den.
Epomaker 30 dolar istediğin klavye alabilirsin teklifinde bulundu ama gümrük geçmeyen ürünü almaya gerek yok.
Başka arkadaş farklı versiyonu aldı onun ki gümrükten geçti şans işi diyelim riskli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı