İnceleme Epomaker TH80 Pro

3 yıllık Xpg Summoner'ı emekliye ayırdım. Mx blue switchten yellow switchlere geçmek inanılmaz rahat ve kullanışlı geldi. Fiyatını kesinlikle hak ediyor, sadece aklımda flamingo switchlerini mi almak konusunda bir soru işareti vardı ancak yellow kesinlikle tatmin etti beni. Özellikle blue switchlerin yüksek aktivasyon noktasından sonra çok daha az yorucu klavyede uzun süre yazı yazmak.

Konuyu hortlatacağım kusura bakmayın. Ben de aynı klavyeyi kullanıyorum çok memnunum ama bir sorun var. Klavye tuşları bazen takılı kalıyor. Mesela r tuşuna bastığımda sonsuza kadar r yazıyor. Kod yazarkende bu bazen can sıkıcı olabiliyor. Kendi 2.4 Wi-Fi USB'sini kullanıyorum. Sizde de böyle bir sorun var mı?

Kablolu kullanımda aynı sorunu yaşıyor musunuz?

Ben hep kablolu kullandım ve hiç başıma gelmemişti hocam.

Açıkçası BT modunda benzer stabilite sorunu yaşadım ancak Wifi modu tamamen sıkıntısız bende. Port değiştirmeyi deneyin isterseniz ya da bir uzatma kablosu ile klavyeye yakınlaştırın alıcıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…