Epomaker X aula F87 Pro 2000₺ye alınır mı?

İdlib Fatihi

Megapat
Merhaba,

Dün AliExpress'te indirimlerle, kargo ücretiyle ve vergiyle beraber tam 2044₺ye aula F87 Pro klavye aldım. Renk tercihim "gradient grey Black" oldu. Bu renkte sadece "space golden switch" olduğu için switch olarak bunu seçtim.

Amazon'da veya farklı sayfalarda ürün 3500₺ye satılıyorken ben 2000₺ye buldum. Bulur bulmaz aldım ve satıcı bugün kargoya verdi.

İnternette space golden switch ile alakalı pek bir bilgi bulamadım. Biraz merak ediyorum doğrusu.

Ürünü kablosuz kullanma amacım var. Düşük gecikmeli olması ve uzun ömürlü olması benim için birinci öncelik.

Yorumlarınızı alabilir miyim? İyi sosyaller dilerim.

Ürün resmi sitesi: EPOMAKER x AULA F87 Pro

AliExpress sayfası: - AliExpress

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Dün AliExpress'te indirimlerle, kargo ücretiyle ve vergiyle beraber tam 2044₺ye aula F87 Pro klavye aldım. Renk tercihim "gradient grey Black" oldu. Bu renkte sadece "space golden switch" olduğu için switch olarak bunu seçtim.

Amazon'da veya farklı sayfalarda ürün 3500₺ye satılıyorken ben 2000₺ye buldum. Bulur bulmaz aldım ve satıcı bugün kargoya verdi.

İnternette space golden switch ile alakalı pek bir bilgi bulamadım. Biraz merak ediyorum doğrusu.

Ürünü kablosuz kullanma amacım var. Düşük gecikmeli olması ve uzun ömürlü olması benim için birinci öncelik.

Kesinlikle Graywood V3 tercih etmeliydiniz.

Maalesef Siyah/Gri tasarım istediğimden çok emindim ve bu renkte sadece Space Golden Switch vardı. Harflerin üstte değil yanda olması da çok hoşuma gitti. Keycapler için ayrı para da ödeyemezdim.

İnternette bulabildiğim kadarıyla switchin sesinden ve hissinden de memnun olacak gibiyim.

Eğer kalite, uzun ömürlülük veya gecikme anlamında bir sorun varsa siparişi iptal edeceğim. Bu konularda ne düşünüyorsunuz?

Ekleme:

• LEOBOG Space Golden

1. Switch type: Linear
  2. Actuation force: 37±3 gf
  3. Travel: 3.7mm
  4. Pre-Travel: 1.7± 0.3mm

• LEOBOG Greywood

2. Actuation force: 40±3gf
  3. Travel: 3.6±0.3mm
  4. Pre-Travel: 1.5±0.3mm

• LEOBOG Agile

2. Actuation force: 34±3gf
  3. Travel: 3.7±0.3mm
  4. Pre-Travel: 1.3±0.3mm

• LEOBOG New moon

2. Actuation force: 42
  3. Travel: 3.6mm
  4. Pre-Travel: 1.5mm

Buraya göre Space Golden, Greywooda göre biraz daha pretravela sahip. Toplam travel aynı. Diğer taraftan space golden daha az kuvvet ile aktive oluyor. Bunlar benim için sorun değil hatta istediğim özellikler olabilir.

Sesi de çok yumuşak, oldukça hoşuma gitti.

Maalesef Siyah/Gri tasarım istediğimden çok emindim ve bu renkte sadece Space Golden Switch vardı. Harflerin üstte değil yanda olması da çok hoşuma gitti. Keycapler için ayrı para da ödeyemezdim.

İnternette bulabildiğim kadarıyla switchin sesinden ve hissinden de memnun olacak gibiyim.

Eğer kalite, uzun ömürlülük veya gecikme anlamında bir sorun varsa siparişi iptal edeceğim. Bu konularda ne düşünüyorsunuz?
Hocam kalite olarak gerçekten büyük bir fırsat diyebilirim. Sadece keycap için switch değiştirmemeniz gerekirdi ama memnunsanız bir şey diyemem.

Hocam kalite olarak gerçekten büyük bir fırsat diyebilirim. Sadece keycap için switch değiştirmemeniz gerekirdi ama memnunsanız bir şey diyemem.
Kalite olarak fırsat diye değerlendirmenize sevindim. Klavye konusunda çok titiz değilim. Aslında günlük kullanım ve mesai sonraları keyifli oyun deneyimi için alıyorum.

Hatta normalde Logitech G413 alacaktım ancak sosyalde biraz gezdikten ve çok daha farklı seçenekler olduğunu gördükten sonra Ajazz AK820 pro'ya karar vermiştim. Sonrasında bu klavyeyi görünce çok beğendim.

3 mod olması, mekanik olması, kablosuzunun düşük gecikmeye sahip olması ve uzun ömürlü olması benim için yeterliydi. Keycapleri de tam aradığım gibi olunca fırsat kaçmadan siparişi oluşturdum.

G413 alacakken aynı fiyata bu klavyeyi aldığım için zaten kalite olarak seviye atlayacağımı düşünüyorum. Ufak nüansların benim için önemi yok.

Eğer kritik bir hata yaptığımı düşünüyorsanız siparişimi iptal etmeyi planlıyorum ama durum bu şekilde. Ne önerirsiniz?

İyi sosyaller.

Merhaba,

Alınır

Merhaba hocam aynı klavyeden almayı düşünüyorum. Klavye hakkında şuan ne düşünüyorsunuz ve kargo ne kadar sürede geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı