Epomaker'dan alışveriş yapılır mı?


Yazılım ve garanti dışında bir eksisi yok. Geri kalan her şeyde, mazleme kalitesi, Switch ve özelleştirilebilirlik konusunda daha iyi. Sırf klavye plastik diye malzeme kalitesi metaldan daha kötü olmuyor.
Son cümleniz yine komik. Bilmeden konuşmayın işte. Sadece estetik diyorsunuz birde. Kaliteden yoksun, sadece bilindik marka diye 2 kat fiyat ödeyin. Ayrıca 3108V2 ile ne yaşadığınız yazdığınız bir konu bulamadım. Yazın lütfen de "bilgilenelim".
 

Hot-swap olmayan bir klavye nasıl özelleştirilebilirlik açısından daha iyi olabilir bilmiyorum lakin ramazan davuluyla yarışan space tuşu sesi, parmağının rüzgarı bile değse etkinleşen tuşlarını söyleyebilrim ilk etapta.
 
1- Hot-swap haricinde keycap ve kablo değiştirebiliyorsunuz. Klavyeye çok fazla bütçe ayıran kişiler 100 dolara bile keycap seti alabiliyor. Keycaplerin bile kendi başına alıcısı var.
2 - Space tuşu sesi dediğiniz büyük ihtimalle stabilizer sıkıntısı.
3- Tuşların kolay etkinleşmesi switch kaynaklı. Siz onu tercih etmişsiniz(büyük ihtimalle silver switch) ve memnun kalmamışsınız.

Stabilizer harici bir sıkıntı göremiyorum. Ayrıca Amazon veya kendi sitesinden aldıysanız bu sorunu garanti ile çözebilirdiniz.
 

Kendi sitesinden aldım garantisi hala devam ediyor. Gerçi 6 aydan sonra kimse sırf beğenmedim diye iade almaz bunu. Kablo olayı doğru evet Scope'un yekpare iken V3108 ayrılabiliyor. Üzerinde hangi switchler bilmiyorum ama space örnekti genel olarak dehşet sesli bir klavye ve absürt hassas. Benim gözümde hassas klavye iyidir ama bu "fazlası zarar" ayarında.

Bunlar dışında RGB yok ve daha ağır olmasına rağmen tabanı yüzeyde Scope'a göre daha sık kayıyor.
 
Dracula castle demişsin ya aslında o klavye bayağı hoşmuş. Aynı tipte akkonun 5075B Plus, Akko 5075S veya Epomaker x Aula F75 tercih edilebilir mi? Dracula castledan daha uygun fiyatta gibiler.
 
S serisi önermem. 5075B Plus da TKL istenirse alınır. Dracula Castle F75 göre daha iyi bir ürün.
Bu arada çoğunlukla competitive oyunlar oynuyorum onu da belirteyim, hangi switch, tactile mı linear mi işime yarar. Ve 5075B Plus da akkonun, dracula castle da aralarındaki fiyat farkı neden? Son olarak Epomaker X Aula F75 bunun hakkında da bir yorumun varsa teşekkür ederim.
 

5075B Plus ile dracula Castle direk rakip olamaz. Dracula genel olarak daha iyi direk. Switch olsun keycaps olsun malzeme kalitesi ve hissiyat olsun PCB olsun. Dediğim gibi genel olarak daha iyi. Epomaker X aula F75 içinde görüşüm fiyatını hak etmiyor. Normal fiyatı 70 dolar gözüküyor zaten. %30 gümrük binecek buna gümrük vergisi binmesi gümrük çalışanının keyfine kalmış. Şans yani binerse olacak size 3K civarı. Zaten 3K TL'ye Akko'nun sitesinden vergisiz ile gelen dracula Castle var.
 
Son mesaj hakkımı da kullanıyorum galiba biraz daha biriktirip Dracula Castle'a göz dikicem , Akko'nun sitesinden alınca vergisiz, gümrüğe takılmadan geliyorsa bayağı iyiymiş.
 
Son mesaj hakkımı da kullanıyorum galiba biraz daha biriktirip Dracula Castle'a göz dikicem , Akko'nun sitesinden alınca vergisiz, gümrüğe takılmadan geliyorsa bayağı iyiymiş.

Sadece kargo parası ödüyorsunuz. Dracula Castle sadece 93.98$ tutuyor. Onun dışında bir ücret ödemiyorsunuz. Vergi falan çıkmıyor yani.

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…