Epson L3151 Ecotank kağıdı tek tek alıyor

Alb.Bgr

Hectopat
Katılım
3 Ekim 2020
Mesajlar
316
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar sorunum yukarıda. Yazıcım Epson L3151 Ecotank. Sorun aynen bu. 20 sayfalık bir çıktı almak istediğimde her sayfayı tek tek yazdırıyorum. Daha doğrusu olay şöyle; 20 sayfalık PDF dosyasını yazdırmak için tıklıyorum lakin ilk sayfayı çıkarınca kağıt sıkıştı uyarısı veriyor, açıyorum içini, kağıt sıkışmamış. Ne yapmam gerek? Bir de bu olay sadece PDF'te oluyor, Word dosyasında sıkıntı yok. 3-5 PDF'te denedim, sıkıntı oldu. Word'de denedim, hiç olmadı. Sorun nedir sizce?
 
Yazıcının kağıtları çeken pateni ne durumda? Belki paten eskimiştir ve bundan dolayı kağıtları yeterince iyi çekemiyordur.

Daha yeni aldım cihazı haftası olmadı. Ve şuda var bu cihazı Vatan'dan aldım ilk aldığım cihazın yazıcı başı yanmış şu an elimdeki cihaz garanti ile geldi.
 
Yeni ise verin tekrar garantiye. Ama sadece PDF dosyalarında oluyorsa kullandığınız veri aktarım kablosunu değişebilirsiniz.

İnternet ile gönderiyorum.
Hocam driver kurdunuz mu?
Evet ve şimdiye kadar olmadı zaten mesajı yazdığım saatten 1 saat önce ilk defa böyle bir şey yaşadım.
Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim. Yazıcının sorunu çözüldü. İlginç bir şekilde kendi kendisine çözüldü :D. Sorunun sebebi neydi bilmiyorum ama yine de sizlere çok teşekkür ederim zamanınızı ayırıp soruma baktığınız için hepinize benden kalp :)
 
Son düzenleme:
Belki de o an internet trafiğinde yoğunluk vb. bir durum olmuştur ve PDF dosyasını tam alamamıştır. Yine de sorunun çözülmesine sevindim, iyi günler. :)
 

Geri
Yukarı