Epstein olayı nedir?

Yer
Türkiye
Instagram'da ve YouTube'da çok fazla görüyorum, Epstein olayı nedir? Herkes tam anlatmamıs yarısını söyleyip susmuş, internette bu aralar fazla müsait olamıyorum, bilen varsa söylesin.

Sapkın milyonerler denebilir direkt. Yemedikleri halt kalmamış.

Sapık bir adam. Sapıklığın boyutu çok büyük. Bu sapıklığa dahil olan insan sayısı çok fazla. Onlarca ülkeden kaçırılan çocuklar var, Türkiye dahil.
Türkiyeden nasıl kaçırmışlar onu anlamadım içim acıdı bildiğin. Yani bu insanlar yabancı değil mi Türkçe konuşan çocuğu nereden bulmuşlar da niye kaçırmışlar onu çözemedim. Depremlerde insan kaçıranlar var demişler ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Türkiyeden nasıl kaçırmışlar onu anlamadım içim acıdı bildiğin. Yani bu insanlar yabancı değil mi Türkçe konuşan çocuğu nereden bulmuşlar da niye kaçırmışlar onu çözemedim. Depremlerde insan kaçıranlar var demişler ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Para birçok şeyin kapısını açıyor. Bu işin sonunda başlarına bir şey gelir mi bilmem ama Türkiye’den Epstein ile bağlantılı isimler var. Rixos Otel, Robert Koleji gibi. Bir siyasetçi var ama ismini verip evimden alınmak istemiyorum.

1770053082886.png

Kısaca zengin birisi küçük kızlara masaj yapacaksınız, manken olacaksınız gibi yalanlar ile cinsel istismara zorlamış. Sosyal medya herkesin izlenmeye çalışıp sponsor almaya çalıştığı tuhaf bir yer kimse bir şey bilmiyor oralarda Instagram'da falan bunları takip etmeye çalışmamalı. Hepsi akıma uymaya çalışıyor.

Sapık bir adam. Sapıklığın boyutu çok büyük. Bu sapıklığa dahil olan insan sayısı çok fazla. Onlarca ülkeden kaçırılan çocuklar var, Türkiye dahil.

Sapkın milyonerler denebilir direkt. Yemedikleri halt kalmamış.

Türkiye'den nasıl kaçırmışlar onu anlamadım içim acıdı bildiğin. Yani bu insanlar yabancı değil mi Türkçe konuşan çocuğu nereden bulmuşlar da niye kaçırmışlar onu çözemedim. Depremlerde insan kaçıranlar var demişler ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Cidden sapik bir varlikmis Kurtlar Vadisi Pusu'da o sahne hatta vardı 2 çocuğu adam yatırıp yaşlı adama kan veriyordu galiba o tarz şeyler daha kötüsünü tabii ki de burada söylenmez.

@AshleyBenimKarim, içinde bazı siyasiler de var. ABD'li siyasetçilerin yarısı var neredeyse. Diğer ülkelerdeki siyasilerden de isimler var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı