Dünya Tarihinde ki en büyük sapık. Hatta bu adama sapık demek bile masum kalır. Şeytan bunun yanında melek kalır. Öyle bir karakter ki tanımlayabileceğim bir kelime yok. Yıllar boyunca uğraş vermiş çok fazla ünlü isimle takılmış aklına gelebilecek bir sürü tanındık isim var. Türkler de dahil (Ahmet Mücahid ve Ahmet Davutoğlu gibi) (Ayrıca adaya bir tane Rothschild ailesinden biri de gelmiş sen düşün artık) Ve en sonunda adam dünya yüzeyinde ki en sağlam Network'ü kurmay başarmış. Bu Network o kadar sağlam bir yapı ve o kadar büyük ki, Satoshi Nakamoto olarak bilinen, belki de dünya üzerinde ki en anonim şeyi (bilerek şey diyorum bir kişi olduğu belli değil) bulup ayağına çağırmayı denemiş. Satoshi gitseydi muhtemelen Game Over olacaktı ama her neyse akıllı Epstein'i engellemiş bir tane küfür ederek. Kaçırılan çocuklara gelince, envai çeşit çocuk kaçırmakla beraber Disney de çocuk kaçırmış ve Epstein'a gönderilmişler. Bir sürü isimin parmağı var bu konuda ve Komplo Teorisi olarak bilinen Türkiyeden 99 depreminde çocuk kaçırıldı iddiası doğrulandı kısmen (veya tamamen?). Bu arada 1 çocuk başına 300 dolar alındığı da itiraf edildi. Şimdi az diyeceksiniz ama bir günde 1000, 10000 çocuğun kaçırıldığını düşünün. Ki eminim dediğim sayıdan bile fazladır. Türkiyeden kayıp olarak bile 50.000 dendi diğer ülkelerde de buna benzer ise.... Onun dışında Adasında çeşitli partiler ve fanteziler yapmıştır. Çocuklar üzerinden kumar bile oynandığını düşünmekteyim. Bu bebek yeme iddiası gerçek mi emin değilim birisi çok fena sıkmış gibi geldi bana ben dokumanları okumadım eğer yazıyorsa bilemem. Ama duyduğuma göre çocukların bağırsaklarını çıkarıp, dışkılarını temizleyip o haliyle yendiği gibi bir iddia var. Kısacası kimsenin aklına hayaline gelmeyecek bir şeytanlık var. Ciddi bir insanlık sorunu olmakla beraber ciddi bir Global sorundur bu Epstein ve yaptığı şeyler. Ayrıca bu işlerde 15 seneden fazladır olduğunu düşünürsek bırak binlerce çocuğu, Milyonlarca çocuk kaçırmışlardır. Bu adamlara bir yaptırım yapılmaz, Epstein da muhtemelen ölmedi zaten %98 ihtimal veriyorum. Bu adam için kendisine öldü süsü vermek dünyanın en basit işi onun için. Bu adamlara yaptırım olmaz çünkü aklına gelebilecek tüm nüfuzlu insanlar var ha sırf gösteriş olsun diye 1-2 dava ve 1-2 tutuklanma olur ama hemen salarlar. Ayrıca bu 3 Milyon Dökumanın daha çok azını gördü millet daha internete atılmayan bir sürü pislik vardır.
Not: Antalya da Rixos Otelin de de parmağı var. Otelin sahibi Fettah'ın da ağır pedofili olduğu doğrulandı. (Bu arada Ahmet Mücahidin de "Daha fazla yaramazlık yapabilmem için senden daha fazla şey öğrenmem lazım" gibi bir söylemi var"). Otelde ki işi de şu: Masaj ayağına çocuk kaçırmışlar. Hatta burada ki ödemeler Epstein'in bizzat kendi kartı kullanılıyormuş. Bu arada bu otelin adı 1 den fazla kez geçiyor.