Epstein olayı nedir?

Onu gördüm ama olayı anlamadım Elon Musk'ta var diyorlar ama Elon Musk sonradan iptal etmis gitmemiş uçuş kayıtı bile yok.
Elon Musk gitmek istiyor ama Epstein Elon’u inekçe ve ezikçe buluyor. Stajyerine ilgilen şununla gelmesin diyor. Stajyeri de artık parti yapmıyoruz diyor. Elon’ı sünepe buluyorlar anlayacağın.

Elon Musk gitmek istiyor ama epstein Elon'u inekçe ve ezikçe buluyor. Stajyerine ilgilen şununla gelmesin diyor. Stajyeri de artık parti yapmıyoruz diyor. Elon'ı sünepe buluyorlar anlayacağın.

Anladım ben zaten bilmiyorum sadece Instagram'da gördüğüm söyledim.

1770053663812.jpeg

@AshleyBenimKarim, her görülene inanmamak gerek. Elon sapığın teki. Öyle söyleyebilirim size. Kadın görünce kendinden geçen tiplerden.

Yahudi ve cok guclu baglantilari olan bir sapik, satin aldigi adasinda unlulere resit olmayan kiz pazarlamis kisacasi.

Toplam 6 milyon sayfa var ve bunlardan sadece 3 milyon tanesi sansurlu olarak aciklandi.

İsmi gecenlerde dikkat ceken isimler Donald Trump, Bill Clinton, Elon Musk, George Bush, Andrew Cuomo, Leonardo Di Caprio, Michael Jackson, George Lucas falan var.

Yalniz su yanlis anlasilmayi duzeltmek isterim. Adi her gecen illa cocuk istismarinda bulunmus olmuyor. Epstein ile telefon konusmasi yapanlarin bile ismi geciyor bu belgelerde.
İste bu yuzden her adi gecene saldirmayin, Michael Jackson zaten Yahudi lobisi tarafindan hedef gosterilmis birisi mesela.

İsin en acisi ise 99 depreminde bizim ulkemizden 200 milyon dolara binlerce resit olmayan kiz cocugu satin alinmis.

Yahudi ve cok guclu baglantilari olan bir sapik, satin aldigi adasinda unlulere resit olmayan kiz pazarlamis kisacasi.

Toplam 6 milyon sayfa var ve bunlardan sadece 3 milyon tanesi sansurlu olarak aciklandi.

İsmi gecenlerde dikkat ceken isimler donald trump, bill clinton, Elon Musk, george bush, andrew cuomo, leonardo di caprio, michael jackson, George Lucas falan var.

Yalniz su yanlış anlasilmayi duzeltmek isterim. Adi her gecen illa çocuk istismarinda bulunmus olmuyor. Epstein ile telefon konusmasi yapanlarin bile ismi geciyor bu belgelerde.
İste bu yuzden her adi gecene saldirmayin, michael jackson zaten yahudi lobisi tarafindan hedef gosterilmis birisi mesela.

İsin en acisi ise 99 depreminde bizim ulkemizden 200 milyon dolara binlerce resit olmayan kiz cocugu satin alinmis.

Cidden çok üzücü insanliktan çıkmış bir varlık bunlar galiba ritüelleri de çok acımasız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı