er36po geri döndü

Şaka maka gerçekten öyle olduk. SLI 980 Ti sistem incelemesi ve 4K oyun testleri yaptığımda doğan çocuklar şu anda okula gidiyor.
Vallaha hocam o zamanlar sizin sisteme imrenirdik Bir de bir arkadaş vardı R9 295x2'li sistem toplayan. Kaç gün okulda başka üye olan arkadaşlar da vardı muhabbetini yapıyorduk
Gecenin 4'ünde burada takılıyorsan, dinazorsun işte... Şaka maka, bayağı bir şeyler yaptık ya buralarda, bayağı bir zaman geçirdik.
Hani böyle fosiller umulmadık zamanda toprağın üstüne çıkar ya bizimki de o misal. Sabah yokuz akşam fosiller meydana çıkıyor rüzgar ve bilimum dış mihrak/minnakların etkileriyle

Ne güzel kavga ederdik ama ateşli ateşli Gün sonunda herkes ban yerdi çeşitli sebeplerden konular boş kalırdı mis.

Ne güzel kavga ederdik ama ateşli ateşli Gün sonunda herkes ban yerdi çeşitli sebeplerden konular boş kalırdı mis.

Kavga etmek güzel ya, karşında seni dinleyen ve cevap veren ciddi bir insan varsa. Bakma yani, insanın bildiği birçok bilgi, tartışmalar sırasında meydana dökülür. Sürahiyi aniden boşaltmak gibi yani.

Ancak pandemiyle beraber burası insanların her şeylerini paylaştıkları yer oldu. O biraz ciddiyeti düşürdü. Gerçi pandeminin etkilemediği bir şey de kalmadı ya...

Ama 1 günlük banlar iyiydi bence.

1 günlük banlar burayı daha değerli kılıyordu Meraklanıyordun en azından, kurallara karşı biraz daha dikkatli oluyordun. Şimdi 1 saat diye birçok üye ne olacak, 1 saat cezamı yer sonra geri girerim diye düşünüyor

Ciddiyet düştü düşmesine ama artar yakında umarım. Zaman ilerledikçe insanlar da artık olgunluk kazanmaya başlıyor.

Şimdi 1 saat diye birçok üye ne olacak, 1 saat cezamı yer sonra geri girerim diye düşünüyor.
Bkz: Saboteur. Konuyla ilgilenme kafasından çıkıp 1-2 saatlik başka bir işimle ilgileneyim diye bilerek ceza yemek için uğraştığım en az 10 girişimim oldu. 5-6 tanesinde 1 saatlik ceza da yedim, 1 gün olsa 1 gün boyunca karşıdakine karşı meydanı boş bırakmamak için mecburen dikkat etmen gerekiyor.

He, ya! Trol yapmak bile zevkli değil artık. Ben evlenecem zaten artık hiç gelmem buralara. Acaba kimse arkamızdan fatiha okur mu? En çok bunu merak ediyorum. Pek çok ölen oldu burda adlarını anıyorum bazen. Bazen @painkiller gibi yanlış anlasılmalar da oluyor. Ben ucak kazasında ölmüstur dedım etiketledim gecen geldi konustu. İlginc seyler. Mesela @Neşeli Enginar ne zaman adı geçse uzun zamandır yok oldugundan bahsedilse kesin gülerek kalp krizi geçirip ölmüştür derim bir fatiha. Kimse bizi böyle anar mı acaba?

@SideWinder Sende dikkatli ol kardeş. Yüksek yerlerden foto çekerken ölebilirsin. Vallah foruma 3 ay gelmezsen derim ki bu öldü foto çekerken adını çıkarırım benden demesi.

Kimse bizi böyle anar mı acaba?
Sanmam. Hadi senin için yorum yapmış olmayayım ama kendim için şunu söyleyebilirim, sevilen bir üye olmadığım (çabalamadığım) ve mizaç olarak da forumdakilerin çoğuyla ters olduğum için gittiğimde sevinecek çok kişi var ama yıllar sonra iyi hatırlayacak kişi sayısı 5'i geçmez.

Bazen @painkiller gibi yanlış anlasılmalar da oluyor. Ben ucak kazasında ölmüstur dedım etiketledim gecen geldi konustu.
Ölmüyorum, inat değil mi işte Rahat yok hiçbirinize

Acaba öbür taraftan mı gelip konuştum Haydaaa, kafamda deli sorular again

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…