- Makaleler
- 110
İhtiyarlar heyetini toplayalım konuya![]()
Gecenin 4'ünde burada takılıyorsan, dinazorsun işte...
İhtiyarlar heyetini toplayalım konuya![]()
Vallaha hocam o zamanlar sizin sisteme imrenirdikŞaka maka gerçekten öyle olduk. SLI 980 Ti sistem incelemesi ve 4K oyun testleri yaptığımda doğan çocuklar şu anda okula gidiyor.![]()
Hani böyle fosiller umulmadık zamanda toprağın üstüne çıkar ya bizimki de o misal. Sabah yokuz akşam fosiller meydana çıkıyor rüzgar ve bilimum dış mihrak/minnakların etkileriyleGecenin 4'ünde burada takılıyorsan, dinazorsun işte...Şaka maka, bayağı bir şeyler yaptık ya buralarda, bayağı bir zaman geçirdik.
Ne güzel kavga ederdik ama ateşli ateşliGün sonunda herkes ban yerdi çeşitli sebeplerden konular boş kalırdı mis.
1 günlük banlar burayı daha değerli kılıyorduKavga etmek güzel ya, karşında seni dinleyen ve cevap veren ciddi bir insan varsa. Bakma yani, insanın bildiği birçok bilgi, tartışmalar sırasında meydana dökülür. Sürahiyi aniden boşaltmak gibi yani.
Ancak pandemiyle beraber burası insanların her şeylerini paylaştıkları yer oldu. O biraz ciddiyeti düşürdü. Gerçi pandeminin etkilemediği bir şey de kalmadı ya...
Ama 1 günlük banlar iyiydi bence.![]()
Bkz: Saboteur.Şimdi 1 saat diye birçok üye ne olacak, 1 saat cezamı yer sonra geri girerim diye düşünüyor.![]()
Sanmam. Hadi senin için yorum yapmış olmayayım ama kendim için şunu söyleyebilirim, sevilen bir üye olmadığım (çabalamadığım) ve mizaç olarak da forumdakilerin çoğuyla ters olduğum için gittiğimde sevinecek çok kişi var ama yıllar sonra iyi hatırlayacak kişi sayısı 5'i geçmez.Kimse bizi böyle anar mı acaba?
Ölmüyorum, inat değil mi işteBazen @painkiller gibi yanlış anlasılmalar da oluyor. Ben ucak kazasında ölmüstur dedım etiketledim gecen geldi konustu.
Başka bir forumdan yeni geldi bu arkadaş, belki orada görmüştürBence çifte hesapsın da hadi neyse...
Başka bir forumdan yeni geldi bu arkadaş, belki orada görmüştür![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.