Peki 6 aydan fazla kalabilir miyimErasmus hakkında daha iyi araştırma yapmanı öneririm gerçekten bunu soruyorsan. Birincisi okullar kapalı olunca daire başkanlıkları çalışmayı bırakmaz, ikincisi de buradaki okulun eğitim döneminin bitmesiyle Erasmus'un bir alakası yok. Üçüncüsü de Haziran'da okullar kapalı olur diye bir kural yok.
En az 3 en fazla 12 ay kadar sürebiliyor, bunu okulunun dalı, anlaşmalı olduğu yerle olan anlaşma şekli, gideceğin yerin kuralları belirler.
Dediğim gibi üniversitendeki Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı / Uluslararası Değişim Programları Ofisi ile görüşeceksin. Direkt kendi numaralarını bulamazsan Öğrenci İşleri'ni ararsın yönlendirirler.Bunu nerden öğrenebilirim
Ya abi ben erasmus için üniversite yazmıstım genelde kaç ay oluyor kusura bakma rahatsız ettim ben 6-12 ay sanmıştımDediğim gibi üniversitendeki Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı / Uluslararası Değişim Programları Ofisi ile görüşeceksin. Direkt kendi numaralarını bulamazsan Öğrenci İşleri'ni ararsın yönlendirirler.
Ya abi ben Erasmus için üniversite yazmıstım genelde kaç ay oluyor kusura bakma rahatsız ettim ben 6-12 ay sanmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.