Çözüldü Erasmus'ta 30 AKTS alınması zorunlu ancak sadece 25 AKTS alınabiliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dewn

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Erasmus'u kazandım, bölümümde de 1. oldum yani hibe almam kesin gibi bir şey. Ancak hibeler açıklanmadığı için ve gidilebilecek üniversitelerin nöminasyon zamanları kısaldığı için biraz arada kaldım. Ya başvurup giderim hibe açıklanınca parayı oraya yollarlar. Ya da güz dönemini geçip bahar döneminde giderim. Bu 1. kısımdı.

Gelelim 2. kısma (bahar döneminde gitmek), eğer bahar döneminde gidersem 30 AKTS ders almak zorundayım karşı üniversiteden ancak, benim 3. bahar dönemimde 25 AKTS alabileceğim maksimum kredi gözükmekte. Bu durumda ne yapmalıyım?

Çözüm
Ev sahibi üniversiteyle hazırlanan Learning Agreement için istisnai durumlar için ek bir ek talep vs. ile daha az krediyle de onay alabilirsiniz belki. Yok derlerse de araştırma projesi, dil sertifikası gibi ek faaliyetler ekleyerek 30 AKTS’i tamamlayabilirsiniz hocam.
Ev sahibi üniversiteyle hazırlanan Learning Agreement için istisnai durumlar için ek bir ek talep vs. ile daha az krediyle de onay alabilirsiniz belki. Yok derlerse de araştırma projesi, dil sertifikası gibi ek faaliyetler ekleyerek 30 AKTS’i tamamlayabilirsiniz hocam.

Çözüm
Ev sahibi üniversiteyle hazırlanan Learning Agreement için istisnai durumlar için ek bir ek talep vs. ile daha az krediyle de onay alabilirsiniz belki. Yok derlerse de araştırma projesi, dil sertifikası gibi ek faaliyetler ekleyerek 30 AKTS'i tamamlayabilirsiniz hocam.

Anladım yani bir türlü halledebilirim, bu biraz rahatlattı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı