ERAY-HANMA sistem alınır mı?

İşlemci Core i3 13100F sen de dedin ki alakası yok, çok rahat besler.
Ben 13100F için çok rahat besler diye bir cümle kurmadım. Konudaki mesajları baştan sonra okur musun? 13100F ile 4060Ti'ın darboğaza düştüğü video da attım hatta.

Yazdığım cümle ''13100F dahi alsanız yeterli olur ancak bazı oyunlarda darboğaz yapabilir'' ki yaptığı videoyu da kanıt olarak attım.

Dostum konuyu takip etmiyorsun, suçu bana atıyorsun. Lütfen konudaki mesajları baştan sonra oku, kendi hatan olduğunu anlayacaksın. Ayrıca ''13100F dahi yeterli olur'' sözünü başka birisi için kullandım, konu sahibi için değil.

Bak 13400F ile 4060Ti'ın darboğaz yapacağını ironi ile belirten diğer arkadaşa düzgünce yaz raporlayacağım dedim. Yanlış bilgi uyarısı yiyeceğini bildiği için ''yazmam'' dedi kaçtı gitti.

Özet şu: 13100F ile 4060Ti işlemciye çok yük binen oyunlarda bir miktar darboğaza düşebilir. 13400F ise rahat besler, darboğaz yapmaz.

Ya nasıl yazmadın kardeşim sen sistem Core i3 13100F üzerine kurulu ben onun için dedim ki pek performanslı çalışacağını düşünmüyorum sende onun üzerine dedin ki alakası yok çok rahat besler dedin.

Ya nasıl yazmadın kardeşim sen sistem Core i3 13100F üzerine kurulu ben onun için dedim ki pek performanslı çalışacağını düşünmüyorum
Dostum okur musun şu mesajları. Konu sahibi 13400F yapacağım demiş, okumuyorsun hâlâ suç atıyorsun.

13100F ile bazı oyunlarda darboğaz yapabilir diyorum, 13400F ile sorun çıkartmaz. Oku artık be oku, nolur oku!

Yazdığım cümle şu ki konu sahibi için yazmadım: ''13100F dahi alsanız yeterli olur ancak bazı oyunlarda darboğaz yaşatabilir size.''

2. sayfada bu mesajım, açın okuyun artık. Herkes mesajına ''beğenmedim'' basıyor farkında mısın?

i5 13400F.
G.Skill 16x2 3200 MHz RAM.
Kingston 1TB skc3000s GEN4x4 NVMe M.2 2280 SSD.

26139 TL'ye aldım. Monitore bakma zamanı:)

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Aldığınız diski listede göremedim. Stok mu bitti acaba?

@Caner Uncu

Hocam, i5 12Gen işlemci için soğutucuya ihtiyaç var mı? Bilgisayarın özelleştirme listesindeki hangi soğutucu yeterli olur sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı