Hocam ben olsam bu bütçede 13400F+4060Ti ikilisi yerine bu bütçede 7500F+4060 yapardım. Evet 4060Ti daha güçlü ancak 7500F hem ileriye yönelik yükseltme imkanı sunacak olan bir anakartla, DDR5 RAM, 13400F'e kıyasla daha iyi oyun performansı ile geliyor. Ayrıca sisteme 32 GB RAM'de koymuşlar. KAANFLIX-SPEED/AMD Ryzen 5 7500F/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC 8GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Birkaç güne gelir, İtopya kargolamada hızlı. Güle güle kullanın, memnun kalırsınız umarım hocam.Sistem hazirlaniyor durumuna gecmis.
Tesekkur ederim, Ventus hakkindaki konulari ve sikayetleri okudum. Sikinti teskil etmeyecektir.Birkaç güne gelir, İtopya kargolamada hızlı. Güle güle kullanın, memnun kalırsınız umarım hocam.
4060 ''Ventus'' modeli hakkında bilgim yok. Giriş seviye bir model ama soğutması konusunda şikayetçi olanlar var. Sistem fiyatından dolayı kabul edilebilir olduğunu düşünüyorum.
Corsair aldim, yazma ve okuma hizlari fark etmiyor dedim. Sadece 1 TB olsun diye sectim. Umarim hata yapmamisimdir@rofl Hocam bu arada ben Corsair SSD önermemiştim, karışıklık olmuş sanırım. Hangi SSD'yi aldınız acaba?
Birkaç güne gelir, İtopya kargolamada hızlı. Güle güle kullanın, memnun kalırsınız umarım hocam.
4060 "Ventus" modeli hakkında bilgim yok. Giriş seviye bir model ama soğutması konusunda şikayetçi olanlar var. Sistem fiyatından dolayı kabul edilebilir olduğunu düşünüyorum.
Bende siparis hazirlaniyor kisminda. Yarin kargoya verilir sanirim.Bende Perşembe sipariş ettim hala hazırlanıyor duruma gecmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.