Erdoğan'dan İsrail'e gözdağı: Her an beklenmedik bir şekilde gelebiliriz

Mecnun şiiri okuyorum Erdoğan sana. Ülkeyi batırdın.
Baksana batırdığından bile haberi yok haberi olsa bu ekonomiyle bu sözleri etmez bizi bir savaşa soksa Allah korusun halimizi düşünemiyorum bile bir kuru ekmek bile yiyemeyeceğiz mahvedecek bizi.

İç siyasete dönük laflar. TR öyle birşey yapmış olsa maalesef kendi sonunu hazırlar. Kalırsın sihalarla ortada, maalesef karşında USA, Ingiltere, Fransa, Almanya sayda say hazır bekler.

İç siyasete dönük laflar. TR öyle birşey yapmış olsa maalesef kendi sonunu hazırlar. Kalırsın sihalarla ortada, maalesef karşında USA, Ingiltere, Fransa, Almanya sayda say hazır bekler.

Umarım arka planda "ben iç siyasete böyle konuşuyorum ama iyiyiz sen üzerine alınma" tarzı konuşmalar dönüyordur. Hayır olan Akdeniz'deki doğalgaza olacak bu sefer şu operasyon bittikten sonra. Yunanistan ile Mısır ellerini ovuşturuyorlar İsrail ile birlikte biz çökelim tüm gaza diye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arşif ne pis birşey ya. 13:15

Havlayan *** ısırmaz. Diye bir laf var. Mikrofona konuşmak kolay. Herkes konuşur. Delikanlıysan atla oğluşunun gemiciklerinden birine Gazze'ye git.

Havlayan *** ısırmaz. Diye bir laf var. Mikrofona konuşmak kolay. Herkes konuşur. Delikanlıysan atla oğluşunun gemiciklerinden birine Gazze'ye git.
Aynen öyle hocam mehmetçik babasının oğlumu kolay yollar mehmetçiği Arap çöllerine ama bilal oğlunu yollasın Arap çölüne göreyim yüreklimi.

Arap çölleri dediği de daha düne kadar Türkiye'nin hakimiyeti altında olan topraklar
Gazzelilerin ne Türkiye'ye, ne İran'a ne de başka bir ülkeye ihtiyacı yok. Siz zaten hiçbir şey yapmıyordunuz, mitinglerde, orada burada sloganlar atıp boş boş konuşuyordunuz. Ölen yine Gazzelilerdi, öldüren de.

Türklerin en büyük düşmanları araplardır ama halkın çoğu İslam'cı olduğu için din kardeşleri görüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…