Erdoğan'dan İsrail'e gözdağı: Her an beklenmedik bir şekilde gelebiliriz

Coderman128

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
7.285
Makaleler
1
Çözümler
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dün de benzer açıklamalar yapmıştı. Artık gaz mı alıyor ciddi mi bilemiyorum ama inşallah gaz alıyordur. İsrail diplomatları geri çağırdı.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
İfadeler: T21
Sana ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar çok şey dedim ki sana reis denen sahış gene diyeceğim. Mehmetçik senin babanın oğlu mu? Yazık değil mi o çocuklara süreceksin Arap çöllerine bu çocukları sen mi büyüttün sen mi besledin? Ayıptır ya ayıp nasıl insansın sen reis denen sahış derhal sus ve istifanı ver daha fazla konuşup insanların vebaline girme! Bıktık senden ya istifada bir hizmettir. Bilali gönder sen o bilalini gönder bakalım öyle kolaydı mehmetçik gazzeye demek tabii mehmetçik senin oğlun değil bilalini gönderde bir bakalım yürekli misin?
 
Klasik iç siyaset malzemesi. Cumhurbaşkanımız siyasetin hakkını veriyor, hali hazırda pamuk ipliğine bağlı TL'nin çakılmasında kullanılması için siyasette agresifleş ve düşüşler için bahanemiz olsun, iç siyasette de oylar için bolca miting yapalım 10/10 hareket.

Onun dışında bizim İsrail ile herhangi bir "fiziksel" zıtlaşmamız söz konusu bile olamaz.
 
Anlık gazla ülke savaşa girecek ve olan gençlerin geleceğine olacak.
Oradaki topluluğu göndersin mehmetçik onun babasının oğlu mu? Gençlere zaten bir gelecek borçlu borcunu vermemek için savaşada sürer bu merhametsiz vicdansız saygısız reis denen sahış hocam savaşa biz girersek 3 dünya savaşı olmaz mı?

Savaşa girmemiş halimiz bile böyleyse savaşa girince ne yapacağız, çok merak ediyorum.

Girersek bir un ekmek bile bulamayacağız bunların gazı hırsı Arap sevgileri yüzünden mahvedecekler güzelim ülkeyi. Olan bize olacak ayrıca mehmetçik babasının oğlu değil bilalini göndersinde görelim yüreklimi.

Gazze’nin meğer kumundan çokmuş kalleşi
Nasıl sırtından vurur insanı din kardeşi!
Filistin, Trablusgarp, Yemen illeri.
Hangisini kanım ile sulamadım..?
Gezdim cephe cephe bütün çölleri,
Türk’e, Türk’ten başka dost bulamadım!
Olur mu bizim milletin Arap sevgisi bitmez ihanetide çok sever hatta ana bacı söven reis denen sahışıda çok sever malum küfür yemeleride çok seviyor bizim halk %52'lik kısım bunu gösterdi bize tükürse reis denen sahış bunlara yarabbim şükür der şuraya baksana toplanmışlar mağara sürüsü gibi tühh rezil Arap sevdalıları.
 
Girersek bir un ekmek bile bulamayacağız bunların gazı hırsı Arap sevgileri yüzünden mahvedecekler güzelim ülkeyi. Olan bize olacak ayrıca Mehmetçik babasının oğlu değil Bilalini göndersinde görelim yürekli mi?

O hırs ve sevgi yalnızca tabanda var, bırak askeri 1 adet drone bile gönderemezler. Suriye'deki 3-5 çapulcu değil karşındaki, İsrail.

Sıcak koltuğunda memnun hiç kimse risk alamaz. Bahsettiğim şey de kafana bomba yemek değil, yaptırımlarla çöken ekonomi kaynaklı yaşanacak kaos.
 

Geri
Yukarı