"Tedavi ücreti" adında alınan vergiyi unutalım o zaman? Devlet hastanesine 1-2 kontrol için gidiyorum 50 TL tedavi masrafı ödüyorum. Serum takıyor onda da 1-2 vitamin var. Özel hastaneye 25 TL veriyorum bol vitaminli serum ve rahat yatak veriyor. Devlet hastanesin'de kös kös ayakta duruyorum. Al sana hizmet.
Allah aşkına İHA, SİHA yaptı deme. Neyi eleştirsek İHA yaptı, SİHA yaptı diyorsunuz. SİHA yiyeceğiz sanki. Tamam yapmış iyi de yapmış başarılı da ama ülkenin ekonomik ve siyasal sorunlarını çözmesi gerekiyor. İnsanların ne halde olduğunu görmüyorsunuz. Herkes tatilde oraya buraya gidiyor demekte sizin suçunuz. Tatile gitmenin nesi lüks anlamış değilim.
İşte birbirinize hakaret etmeyin, neden yapıyorsunuz? Allah aşkına, yaptığın doğru mu dostum? Sen haklısın ama haksız duruma düşüyorsun. Gerek var mı hakarete?
50 milyon TL destek ne demek biliyor musun?
Yazlık sarayı 640M TL'e yapılırken, devasa bir ormanlık alan ve evler yanıyor. Vergilerimizle saray yaparken bütçe yetiştiremediklerinden her doğal afete IBAN isteniyor. Normalde vergilerimiz oralara gitmeli değil mi? Sadece bunu düşün, reisin 640M'lik sarayında keyif çayı içerken o insanların borçları silinmeyecek üstüne zararlarını karşılamak için borçlar yapılacak 1 sene evsiz kalacaklar.