Erdoğan'ın Marmaris'te yine çay dağıtması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam hastaneye giderken tedavi oluyorsun tedaviye para mı veriyorsun?
"Tedavi ücreti" adında alınan vergiyi unutalım o zaman? Devlet hastanesine 1-2 kontrol için gidiyorum 50 TL tedavi masrafı ödüyorum. Serum takıyor onda da 1-2 vitamin var. Özel hastaneye 25 TL veriyorum bol vitaminli serum ve rahat yatak veriyor. Devlet hastanesin'de kös kös ayakta duruyorum. Al sana hizmet.
 
Tek yol ve köprü mü yaptı?

Allah aşkına İHA, SİHA yaptı deme. Neyi eleştirsek İHA yaptı, SİHA yaptı diyorsunuz. SİHA yiyeceğiz sanki. Tamam yapmış iyi de yapmış başarılı da ama ülkenin ekonomik ve siyasal sorunlarını çözmesi gerekiyor. İnsanların ne halde olduğunu görmüyorsunuz. Herkes tatilde oraya buraya gidiyor demekte sizin suçunuz. Tatile gitmenin nesi lüks anlamış değilim.
 
  • Beğen
İfadeler: LTX
İşte birbirinize hakaret etmeyin, neden yapıyorsunuz? Allah aşkına, yaptığın doğru mu dostum? Sen haklısın ama haksız duruma düşüyorsun. Gerek var mı hakarete?
Ben bunlar yüzünden bu durumda, bu ekonomide yaşamaya çalışıyorsam bu sözleri istediğim gibi derim. Bunlar yüzüne geldiğimiz hale bak!
 
  • Beğen
İfadeler: LTX
Gitseydi giderdi 20 yıldır yönetiyor. Siz önce kendinize bakın.


Eki Görüntüle 1124446
50 milyon TL destek ne demek biliyor musun?
Yazlık sarayı 640M TL'e yapılırken, devasa bir ormanlık alan ve evler yanıyor. Vergilerimizle saray yaparken bütçe yetiştiremediklerinden her doğal afete IBAN isteniyor. Normalde vergilerimiz oralara gitmeli değil mi? Sadece bunu düşün, reisin 640M'lik sarayında keyif çayı içerken o insanların borçları silinmeyecek üstüne zararlarını karşılamak için borçlar yapılacak 1 sene evsiz kalacaklar.
 
Parti tutmam ama 2023'te akp yine kazancağını herkes biliyor chp yönetime geçseydi ülke yok olurdu yani boşuna bağırmayın.

Şunu da ekleyeyim chp yönetime geçeceğini sanıyorsanız daha çok beklersiniz.🤣🤣
Şu an dipteyiz ve daha da batıyoruz, başka kim gelirse gelsin daha da kötüye gidemeyiz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı