Penis boyunda 22 yaşına kadar uzadımı ve kalınlaştımı ?Ben de gec girdim dostum merek etme hiç yan etkisi olmuyor hatta daha iyi cinsel yönden ve sac vb gibi durumlarda daha önde olacaksin ne kadar gec o kadar geç dökülür 20'li yaşlarında daha aktif olursun, yazdiklarimdan ötürü linc gelmez umarim. 22 yasindayim sakallarım daha yeni oturdu son 2 yilda çıktı. Boyum daha yeni durdu uzaması 1.88'im.
Bro penisin de geç uzadımı sakalların gibi ? (Dürüst bi şekilde yorumlarsan sevinirim hayat-memat meselesi)Sesimi hiç bilmiyorum açıkçası ne zaman gelişti veya kalinlasti hiç dikkat etmedim. Lise sonda boy uzamasini durdurdu 4 yıldır ayniyim.
Penis boyunda 22 yaşına kadar uzadımı ve kalınlaştı mı?
Bro penisin de geç uzadımı sakalların gibi? (dürüst bir şekilde yorumlarsan sevinirim hayat-memat meselesi)
Bro uzadı ama sonuçta sakalların tam oturmasıyla bitiyor diye biliyorum ergenlik yani sakallar tam oturana kadar 1-2 cm daha uzamaz mı penis sonuçta hala sakallar tam çıkmadığı için o ihtimal var demi ?Dostum 20 yaşına kadar uzamadıysa bir şey bekleme ahaahahhah. Bir de moderatör arkadaşlara sesleniyorum forum daha fazla nasıl saçmalayabilir yeni yasaklar getirilmeli ekşi sözlüğe döndü burası Technopat değil sanki...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.