Ben senin hala samimiyetine inanmıyorum çünkü o benim
Gank iade rezilliği konusunda kalkıp adamdan benim kişisel bilgilerimi ifşa edip forumda paylaşmıştın. Kalkıp bana olayı çarptırıyorsun, adama hakaret etmişsin o da dayanamamış telefonu kapatmış falan diyordun. Sonra kurum sahibi de telefonda konuşulanların kanıt olarak gösterileceğini anlayınca herkes r yaptı. Rastgele bir adam nasıl böyle birini savunuyor? O süreç uzasaydı, ben müsait olup da KVKK ile uğraşsaydım, şu an hepimiz leş bir sürecin içinde olacaktık bunu sen de biliyorsun. Adam bana senden bahsederken telefonda ismini, cismini de söyledi mesela. Rastgele bir adam olsan kalkıp o bilgileri alacak kadar samimiyetin olmazdı diye düşünüyorum. Üstüne üstelik senden de o kadar detaylı bahsedeceğini de düşünmüyorum.
Sempati duyan destekçileriydin hani ne oldu şimdi burada gıkın çıkmıyor? Ben savunmanı falan beklerdim. İlginç. Doğrudan bağım yok sözüne de asla inanmıyorum. Benim postu okuyan süreci gören insanların da sana güveneceğini de pek düşünmüyorum. Ama sen kendini kandırmaya devam edebilirsin. Özellikle de sen ve senin "gank varisi" tayfan.
Hani derler ya fazla böbürlenme padişahım senden büyük Allah var diye. Artık ne olmuş bilmiyorum, ilahi adalet midir, başka bir şey midir, bilmiyorum. Ama hak eden hak ettiğini bulur, ona eminim. Hiç üzülmedim bu duruma üzüldüğüm tek şey ben ve benim gibi süreci yaşayan insanların başına gelenler. Umarım iade gerçekleştirmeye çalışanlar bu süreci kolay bir şekilde atlatırlar.
Ha ek olarak benden sonra birçok insan gelip yine aynı şeyleri söylemelerine rağmen beni hater tayfasına da koydunuz. Onu da unutmuyorum, siz çok kötü, art niyetli insanlarsınız.