Gucccuk gurbaaaa
Hectopat
14'ten sonra baktın çıt yok , o zaman vardır bir sıkıntı.2-3 ay sonra 14'e gireceğim. Hala ergenlige girmedim, herkes ergenlige girip boy atti. Bir ben kaldim, moralim bozuldu![]()
14'ten sonra baktın çıt yok , o zaman vardır bir sıkıntı.2-3 ay sonra 14'e gireceğim. Hala ergenlige girmedim, herkes ergenlige girip boy atti. Bir ben kaldim, moralim bozuldu![]()
Boy için basket kursuna yazılabilirsin. 13 yaşımda 1.55'dim Efes'in kursuna gittim günde 1 lt süt içtim 1 yılda 170 oldum şu an 1.83'üm.
Tebrikler.Bende doğduğumda 57 santimetreydim, 17 yılda 132 santimetre boy attım.
Hayret demir eksikliğinden meftah olmadın mı!?Boy için basket kursuna yazılabilirsin. 13 yaşımda 1.55'dim Efes'in kursuna gittim günde 1 lt süt içtim 1 yılda 170 oldum şu an 1.83'üm.
Oldum. Öbür taraftan yazıyorum.Hayret demir eksikliğinden meftah olmadın mı!?
13 yaşında 166 yim pek sorun yokta ergenliğe girememek sinirimi bozuyorBoy için basket kursuna yazılabilirsin. 13 yaşımda 1.55'dim Efes'in kursuna gittim günde 1 lt süt içtim 1 yılda 170 oldum şu an 1.83'üm.
Forumda yaşın 22 gözüküyor profilinde. Bir başka konudada kardeşim biladerim falan yazmışsın 1.90 boyunda bodyciyim falan demişsin?
13 yaşında 166 yim pek sorun yokta ergenliğe girememek sinirimi bozuyor
Kime diyorsun bana diyorsan oyle bir şeyin olma ihtimali yok.
doğum gününü salladim da bodyciyim ne alaka
Boy için basket kursuna yazılabilirsin. 13 yaşımda 1.55'dim Efes'in kursuna gittim günde 1 lt süt içtim 1 yılda 170 oldum şu an 1.83'üm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.