Steam Erişim engeli getirirler mi?

Türkiye'de Instagram kullanan kişi sayısı Steam'dan daha fazla ve insanlar reklam/satış işlerini Instagram üzerinden yürüttüğü için daha büyük bir işlevi vardı. Instagram'ı bile kapatan insanların Steam'a dokunamayacağına bu kadar emin olmanızı sağlayan nedir?
Bu cevabı arıyordum. Bence bundan sonra tartışmanın manası da yok. Her şey olabilir.

Bu ülkede hiçbir şey için olmaz demeyin. Fakat işin ciddiyetine gelirsek, hayır gelmez. Oyun bazlı yasaklama olur ama direkt platformu yasaklayamazlar. Örnek olarak Epic Games bedava oyun vermişti ve Türkiye'de yasaklıydı. Steam'de de güncel olarak bu şekilde engelli oyunlar var diye biliyorum.
Kısacası platforma yasaklama gelmez. Rahat olabilirsiniz.

Türkiye'de Instagram kullanan kişi sayısı Steam'dan daha fazla ve insanlar reklam/satış işlerini Instagram üzerinden yürüttüğü için daha büyük bir işlevi vardı. Instagram'ı bile kapatan insanların Steam'a dokunamayacağına bu kadar emin olmanızı sağlayan nedir?
Göze batmaması 🙄

Bu ülkede hiçbir şey için olmaz demeyin. Fakat işin ciddiyetine gelirsek, hayır gelmez. Oyun bazlı yasaklama olur ama direkt platformu yasaklayamazlar. Örnek olarak Epic Games bedava oyun vermişti ve Türkiye'de yasaklıydı. Steam'de de güncel olarak bu şekilde engelli oyunlar var diye biliyorum.
Aydınlattığınız için teşekkür ederiz. Bir-iki gündür büyük bir güruh halinde bunun endişesi ile yaşıyorduk.

İnşaallah hocam steamede yasak gelirse vallahi artık kendi programımızı yazmamız mı gerekir bilmiyorum.

bence de steam'i kapatma riskini alamazlar çünkü kitlesi biraz daha farklı : hem çok kişi kullanıyor hemde kullanan kişiler mevki sahibi yetişkinler olabilir vesaire mesela robloxa benzemez çünkü kimsenin takmadığı veletler değil steam kullanıcıları. eh ınstagramı da herkes kullanıyor derseniz, burada amaç göz dağı vermiş olmak olabilir zaten instagram bomboş biyer keşke kapatılsa :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı