Erkeğe şiddet

Bana görede zaten çoğu kişi bu konuları prim için dile getiriyor, yoksa kimsenin umurunda değil, umurlarında olsa cinayetin yapıldığı ilk hafta değil sürekli dile getirilir bu konular, cinayetin cinsiyeti olmaz, fakat ülkemizde erkeğe şiddet bile normal karşılandığı için fazla konuşmaya gerek yok.

Düğüm konvoyunun önünü kesip para vermediler diye cinayet işleyen tipler var hocam bu ülkede.

Kadın cinayeti olsa 1 Yıl gündem olur (canice öldürme gibi gerçekten gündem olacaklar hariç).

Ama, feministlere ve feminazilere sorsak "Orkoklor soçlo tomom mo?" gibi saçma bahaneleri var.
İstanbul sözleşmesi kusura bakmayın ama kadın bana baktı dese hak verecek bir şey adiliyet namına hiç bir şey yok.
Tamamen, çıkar temelli kadınları üst statüye çıkaran toplumsal bir sözleşme.

Erkek tarafına gelirsek, bizim ülkemiz içinde erkek olmak gerçekten zor.
2 tane iftiracı kadının eşinin hayatını kaydırdığını bilmiyorsanız bakın.
Geçen yaşanan dişçi olayına lafım yok.

Eşitlik sağlanmadığı sürece kadın taraftarı içi boş sözleşmelerini ne kabul ederim ne varlığını tanırım.
Ya iki tarafa eşitlik sağlarsın ya da sadece kadın tarafına fazlaca imtiyaz tanımak gibi bir hata yapmazsın.
Aksi durum için, kadınlara fazlaca ayrıcalık veren hiç bir sözleşme veya belge benim nezirim içinde varlığı yoktur.

SADECE kadın cinayetine karşı olanlara göstersek bir iyi olur. @SanetErsoy yanlış bir şey mi söyledim?
Neden sadece kadın cinayetine karşı gösterelim? Bu çok saçma değil mi? Erkekler insan değil mi?

Cümlede virgül yok, şu anda farklı bir anlam daha çıkardım ama emin değilim. Neyi kastettin?

Neden sadece kadın cinayetine karşı gösterelim? Bu çok saçma değil mi? Erkekler insan değil mi?

Cümlede virgül yok, şu anda farklı bir anlam daha çıkardım ama emin değilim. Neyi kastettin?

Cümlenin gayet anlaşılır olduğunu düşünüyorum. Şöyle izah edeyim. Kadınların ağırlık olduğu bir kesim var. Bakın herkes demiyorum bir kesim sadece. Kadın cinayeti olunca yeri göğü kaldıran, erkek cinayeti olunca ağzını bile açmayan insanlar var. Ben ona ithafen yazdım. Yani sadece kadın cinayetlerine karşı olun gibi bir şey demedim.

Kadın erkek şöyle eşit olur, seçme ve seçilme hakkıyla, eğitim hakkıyla, adalet hakkıyla daha bir çok şey ekleyebilirsiniz ama çıkıpta işte erkekleri tamamen ötekileştirip sonra erkekler bizi ötekileştiriyor deyip ortada haketmedikleri bir hakkı talep ediyorlar.

Kadın-erkek fıtrat gereği eşit değildir, eşit olsa erkek de çocuk doğurma kabiliyetine sahip olurdu. Boşanma durumunda ve miras paylaşımında kadınlara daha çok mal verilir çünkü erkeğin kendi ayakları üzerinde durması daha kolaydır. Kadınlar narindir, kadın çocuğuna bakar eşine ve ailesine yardımcı olur. Bir erkek asla bir çocuğuna annesinin vereceği şefkati ve-re-mez.

Kadınlar çalışmamalı demiyorum yanlış anlamayın. Tabii ki çalışabilir fakat artık kadınlarda o kadar iş stresinden erken yaşlanıyor, erken yılıyor. Çocuklar anne yüzü görmüyor, şefkat görmüyor, görmeyince çocuklar saçma sapan yerlere alet oluyorlar toplumda huzur olmuyor. Sonra işte insanlar neden böyle. Böyle insan cinayet de işler, tecavüz de eder, dolandırıcılıkta yapar her şeye bulaşma ihtimali daha fazla olur. Ne anne sevgisi şefkatı ne baba sevgisi görmüş. Benim kendimce kanaatim %100 demiyorum bir çocuğun - gencin (bende gencim yaş 22) ailesine bakacaksınız. Ailesi nasılsa çocuğuda öyle oluyor genellikle.

Kadının beyanı esastır.
Kadın erkeğe her şeyi söyler onurunu gururunu ezecek her şey yapar.
Kadın suçsuz erkek suçlu erkek şiddet uyguladığı için suçlu kadın neden suçlu değil?

Kadının beyanı esastır.
Kadın erkeğe her şeyi söyler onurunu gururunu ezecek her şey yapar.
Kadın suçsuz erkek suçlu erkek şiddet uyguladığı için suçlu kadın neden suçlu değil?
İşte hocam çıksın birisi mahkemeye o zaman bu adam bana böyle böyle yaptı desin. Kanıt sunmadıkça ağzından çıkan bir söze ne kadar inanılabilir? Çocuk olsa bile sonuçta o çocuk nasıl delil sayılabilir? Somut deliller olmadıkça bir erkeğin suçlanmsı kesinlikle saçmalıktır. Bunlar onu istiyor, kadın evet o bana şiddet yapıyor dediği anda erkek tamam suçlu 50 yıl müebbet istiyorum. Oldu canım.

Ha gerçekten bir adam kalkıp eşini çocuğunu dövüyorsa evet cezasını kesinlikle almalı. Dinimiz İslam dininde bile güvenilir kimselerin şahit seçilmesini istiyor ki ona göre adaletli bir şekilde ceza verilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…