Kadın erkek şöyle eşit olur, seçme ve seçilme hakkıyla, eğitim hakkıyla, adalet hakkıyla daha bir çok şey ekleyebilirsiniz ama çıkıpta işte erkekleri tamamen ötekileştirip sonra erkekler bizi ötekileştiriyor deyip ortada haketmedikleri bir hakkı talep ediyorlar.
Kadın-erkek fıtrat gereği eşit değildir, eşit olsa erkek de çocuk doğurma kabiliyetine sahip olurdu. Boşanma durumunda ve miras paylaşımında kadınlara daha çok mal verilir çünkü erkeğin kendi ayakları üzerinde durması daha kolaydır. Kadınlar narindir, kadın çocuğuna bakar eşine ve ailesine yardımcı olur. Bir erkek asla bir çocuğuna annesinin vereceği şefkati ve-re-mez.
Kadınlar çalışmamalı demiyorum yanlış anlamayın. Tabii ki çalışabilir fakat artık kadınlarda o kadar iş stresinden erken yaşlanıyor, erken yılıyor. Çocuklar anne yüzü görmüyor, şefkat görmüyor, görmeyince çocuklar saçma sapan yerlere alet oluyorlar toplumda huzur olmuyor. Sonra işte insanlar neden böyle. Böyle insan cinayet de işler, tecavüz de eder, dolandırıcılıkta yapar her şeye bulaşma ihtimali daha fazla olur. Ne anne sevgisi şefkatı ne baba sevgisi görmüş. Benim kendimce kanaatim %100 demiyorum bir çocuğun - gencin (bende gencim yaş 22) ailesine bakacaksınız. Ailesi nasılsa çocuğuda öyle oluyor genellikle.