Bahsedilen "kadın cinayetleri" eşi tarafından öldürülen kadınlar için kullanılıyor bu noktaya dikkat edin. Örneğin trafikteki tartışmada öldürülen kadınları kapsamıyor, asıl noktayı kaçırıyorsunuz.
Düğüm konvoyunun önünü kesip para vermediler diye cinayet işleyen tipler var hocam bu ülkede.Bana görede zaten çoğu kişi bu konuları prim için dile getiriyor, yoksa kimsenin umurunda değil, umurlarında olsa cinayetin yapıldığı ilk hafta değil sürekli dile getirilir bu konular, cinayetin cinsiyeti olmaz, fakat ülkemizde erkeğe şiddet bile normal karşılandığı için fazla konuşmaya gerek yok.
Neden sadece kadın cinayetine karşı gösterelim? Bu çok saçma değil mi? Erkekler insan değil mi?SADECE kadın cinayetine karşı olanlara göstersek bir iyi olur. @SanetErsoy yanlış bir şey mi söyledim?
Neden sadece kadın cinayetine karşı gösterelim? Bu çok saçma değil mi? Erkekler insan değil mi?
Cümlede virgül yok, şu anda farklı bir anlam daha çıkardım ama emin değilim. Neyi kastettin?
İşte hocam çıksın birisi mahkemeye o zaman bu adam bana böyle böyle yaptı desin. Kanıt sunmadıkça ağzından çıkan bir söze ne kadar inanılabilir? Çocuk olsa bile sonuçta o çocuk nasıl delil sayılabilir? Somut deliller olmadıkça bir erkeğin suçlanmsı kesinlikle saçmalıktır. Bunlar onu istiyor, kadın evet o bana şiddet yapıyor dediği anda erkek tamam suçlu 50 yıl müebbet istiyorum. Oldu canım.Kadının beyanı esastır.
Kadın erkeğe her şeyi söyler onurunu gururunu ezecek her şey yapar.
Kadın suçsuz erkek suçlu erkek şiddet uyguladığı için suçlu kadın neden suçlu değil?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.