Erkek arkadaşım beni sevmiyor

Sümeyye Felek

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. İyi giden 1 seneye yakin iliskim var. Biz tartisirken hep rollenerek ayrilalim diyordum o da olmaz gidemezsin falan diyordu. Bugün fena tartistik kufur kiyamet yani. Bana ayrilalim istemiyorum seni git dedi, o bana hiç kufretmezdi kufretti. Gitmeyeyim dedim resmen yalvardim yine de git dedi beni kovdu bildiginiz. Ben de biraz gururu ayak altina falan aldim ayrilmadik. Ozur falan diledi de sevgisine hiç inancim yok ama cok seviyorum. Sizce o beni seviyor mudur?

Merhaba. İyi giden 1 seneye yakin iliskim var. Biz tartisirken hep rollenerek ayrilalim diyordum o da olmaz gidemezsin falan diyordu. Bugün fena tartistik kufur kiyamet yani. Bana ayrilalim istemiyorum seni git dedi, o bana hiç kufretmezdi kufretti. Gitmeyeyim dedim resmen yalvardim yine de git dedi beni kovdu bildiginiz. Ben de biraz gururu ayak altina falan aldim ayrilmadik. Ozur falan diledi de sevgisine hiç inancim yok ama cok seviyorum. Sizce o beni seviyor mudur?

Onun sevmesini geç, sen sana küfür edip seni istemeyen birini hala istiyorsan yeniden bir düşün derim. İstersen ilişkin 5 yıllık olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapma kral değmiyor.

Ama çok seviyorum.

Onun sevmesini geç, sen sana küfür edip seni istemeyen birini hala istiyorsan yeniden bir düşün derim. İstersen ilişkin 5 yıllık olsun.

Kızdığı için yapmış olamaz mı?

Kızgınlıkla söylenen sözün arkasında gizli gerçekler vardır.
Ama çok seviyorum.

Ama çok seviyorum.

İleride daha da çok kalbinin kırılmasını istiyorsan ilişkine devam et.Karar senin,seviyorum seviyorum diye kendini yırtma 3 güne unutacağın insan için.Zaman çoğu şeyin ilacıdır.

Abi kızma 😔 ne yapayim seviyorum.
Derdini çözmek için insanlarla paylaşıp bi konu açmışsın ve sana yapacağını söyleyen insanlara karşı kulaklarını ve zihnini kapatmış sadece seviyorum diye dolanıyorsun etrafta.Kafana yeni bi düşünce yapısı giremiyor.Küfür edip seni istemeyen birini de sevmek garip.Yaş kaçtı ?

Derdini çözmek için insanlarla paylaşıp bir konu açmışsın ve sana yapacağını söyleyen insanlara karşı kulaklarını ve zihnini kapatmış sadece seviyorum diye dolanıyorsun etrafta. Kafana yeni bir düşünce yapısı giremiyor. Küfür edip seni istemeyen birini de sevmek garip. Yaş kaçtı?

Kulağımda zihnimde açık abi ama sen çok gerginsin. Yaşım da 18. ayrıca o bana çok iyi davranıyordu ilk defa böyle yaptı, nasıl silip atabilirim?

Kulağımda zihnimde açık abi ama sen çok gerginsin. Yaşım da 18. ayrıca o bana çok iyi davranıyordu ilk defa böyle yaptı, nasıl silip atabilirim?

Gergin değilim, realist yaklaşıp olayı kökünden çözmeye çalışıyorum. Üstüne gidilip ilişki devam ettiğinde üzüleceksin bunu anlatmaya çalışıyorum. İlk defa yapması bir anlam ifade etmiyor, ilkini yapan ikinciye de yapar. Ayrıl ve nasıl unutacağım diye dert etme. Hayat daha iyilerini karşına çıkaracaktır emin ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı