Erkek bebek ismi önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ural-Altay dil teorisi şu anda genel olarak kabul görmüyor, belirtmek istedim. Tabii bizim eğitim sistemimizde bunu direkt bize gerçeklikmiş diye öğretiyorlar.
Hocam banada Hintliler ile Almanların aynı dil grubunda olması komik ve saçma geliyor.

Deniz koyabilirsin abi benim de adım deniz ve çok hoş ben memnunum. :D

Ural-Altay dil teorisi şu anda genel olarak kabul görmüyor, belirtmek istedim. Tabii bizim eğitim sistemimizde bunu direkt bize gerçeklikmiş diye öğretiyorlar.
Ben de kabul görmüyorum ne yalan söyleyeyim. Bu şekilde bakarsak Türkler, Moğollar, Japonlar, Koreliler ve Sibiryalılar Ural-Altay dil grubuna mensup, ama küçük şeyler dışında hiçbir benzerliği yok. Dil nasıl bir evrim geçirecek ki bu kadar farklı olacak? İmkanı yok.

Hocam lütfen ismini modern bir şey koyun, Muhammet, Ahmet, Abdulsamet, Abdullah falan koymayın çocuk hayata 1-0 başlıyor. Kızgın atanlar olmuş saydığım isimler Arapça kökenli ben Türk çocuğuma Arap kökenli isim vermek istemem isteyen varsa buyursun versin karışan yok.
Bir davud ismi alacak iken abdulsamet olarak yeni ve modern bir isim koymanızı tavsiye ederim.

İyi akşamlar. Bugün çok mutlu haber için sizlere soru soruyorum. Efenim yakında baba oluyorum ve isim belirleme konusunda çok kararsısız. Sizlerden anlamı güzel olan erkek bebiş isim önerisi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Onur olabilir.

Hocam bana da Hintliler ile Almanların aynı dil grubunda olması komik ve saçma geliyor.
Almanlar, Kavimler göçü sırasında Türkler ile birlikte Asya'dan Avrupa'ya göçen Cermen halkıdır. Cermen halkı Hintlilere nispeten yakın bir yerde yaşadıkları için Hint-İrani bil dil konuşuyorlardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı