Erkek İçin Kepek Önleyici Şampuan

Saçım gür ve sert çok yıpranmış kökden yıpranarak çıkmış. İşe yarar mı?

Aşırı bir şekilde yağlanma var. Öneriniz nedir?

VICHY DERCOS yeşil renkli olanı
Ben de bir deneyim bunları. Ne kadar şampuan kullandıysam hiçbiri etkili olmuyor. Çok fazla kepek ve saç dökülme sorunum var 18 yaşında olmama rağmen baya kelleşmeye başladım. Saçlarım kıvırcık olduğundan uzatınca bonus kafa oluyorum kel kısımlar belli olmuyor ama 3'e vurdurunca her şey ortaya çıkıyor :/

1 şampuanın etki süresi en az 3 aydır. Kullanmaya başladığınız bir şampuanı 3 ay bitmeden bırakıp da; fayda etmedi demeyin kesinlikle. Dökülen saçlarınız bile 3 ay 4 ay önceki zamandan gelmektedir.

Bu yüzden kaliteli bir markanın ürününü en az 3 ay kullanın. 500ML miktar için en az 25-30TL cebinizden çıkmalı. 10TL'lik Elidor'lardan da uzak durun

Zetion, şampuan değil. Şampuan gibi gözüken bir nevi kepek önleyici saç sağlığını yenileyen yardımcı bir şampuan gibi düşün. Banyoda kullanırken ilkten saçlar bir tuhaf oluyor bu ne la böyle diyebilirsiniz fakat banyodan çıkıp saçları kuruladıktan sonra etkisi başlıyor. 2-3 saat sonra hemen belli oluyor kullanma talimatı biraz farklı kutu üzerinde zaten mevcut.

Head&Shoulders kullanırsanız mentollüye bulaşmamanı öneririm dostum.
1 yıldır mentollüsünü kullanıyorum. Kafadaki yağı kesinlikle aşırı azaltıyor. Günlük duş almam gerekirken 3 güne kadar çıkabiliyorum. Kepek için ise Ketoral öneririm. Ciddi manada engelliyor.

Dediğim gibi saç farkı herkesin saç yapısı farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…