Erkek için Şampuan Tavsiyesi

Hangisi ?

• Oy verenlerin toplamı
    41

sametcanaydogdu

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar erkek saçı için şampuan önerilerinizi bekliyorum. Saçım hakkında bilgi vereyim: Ultra yağlı (saçımla oynamayı da sevdiğimden), sabah 8 de saçımı yıkıyorum öğleden sonra 4 suları yağdan gözükmüyor. Ayrıca saçlarım dik. Saç kesimimin yanları kısa olduğundan bir hafta sonra dik dik duruyor kirpiye benzetenler oluyor. İnce telli ve düz. Çok çabuk uzuyor. Daha önce Blendax kullandım. Bildiğiniz kabardı bir tuhaf oldu. Bioblas'ın yağlı saçlar için olan ürününü kullanmayı düşündüm ama güvenemedim hiç kullanmadığım için. Tavsiyeniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar erkek saçı için şampuan önerilerinizi bekliyorum. Saçım hakkında bilgi vereyim: Ultra yağlı (saçımla oynamayı da sevdiğimden), sabah 8 de saçımı yıkıyorum öğleden sonra 4 suları yağdan gözükmüyor. Ayrıca saçlarım dik. Saç kesimimin yanları kısa olduğundan bir hafta sonra dik dik duruyor kirpiye benzetenler oluyor. İnce telli ve düz. Çok çabuk uzuyor. Daha önce Blendax kullandım. Bildiğiniz kabardı bir tuhaf oldu. Bioblas'ın yağlı saçlar için olan ürününü kullanmayı düşündüm ama güvenemedim hiç kullanmadığım için. Tavsiyeniz varsa bekliyorum.
Benimde saçlarım yağlıdır ben Head&Shoulders kullaniyorum gayette memnunum.

Head&Shoulders bende kepek yapıyor. Clear Men mentollü kullanıyorum. Ne kepek ne de yağlanma sorunum var. Bu arada şampuanlar el sabunu gibidir, yağlıyken yıkarsın, yağlanır bir daha yıkarsın. Elin hep saçında olmazsa bu kadar yağlanmaz saçın. Hiç bir şampuan saçını uzun saatler yağdan koruyamaz.

Sürekli saç yıkamak yağlanmayı arttırıyor diye biliyorum. Yavaş yavaş yıkamayı azaltın. Ben günlük yıkıyordum ama bunu öğrendikten sonra azaltmaya başladım şu an 2 günde bir yıkıyorum ve gerçekten yağlanma azaldı. Normalde sabah kalktığımda o kadar yağlanıyordu ki saçımı yıkamadan rahat edemiyordum. Ama artık 2 gün falan rahatım. :)

Türkiye'deki deterjandan farksız şampuanları bence kullanmayı bırakın... Demin Alman malı bir şampuan ile yıkadım saçımı. Şampuan değil başka bir şey bu. Gerçekten farklı. Kremimsi bir şampuan. Kullandıktan sonra Türkiye'dekilerin gerçekten deterjandan farklı olmadığını anlıyorsun.

Tavsiyem eğer bir yakınınız varsa ya da imkanınız varsa şampuanınızı, duş jelinizi Almanya'dan getirin. Bırakın şu Türkiye'deki deterjanları kullanmayı. [emoji107]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı