Head&Shoulders veya Blendax kullanabilirsin.
Doğrusu odur, benim de durumum aynı. Saçın belli zaman aralığında yağ üretme miktarı genlere göre farklılık gösterir. Bu arada her gün de saç yıkamayın, saçtaki yağın oluşma amacı, saçınızı korumaktır. 3 veya 4 günde bir iyidir.İnsanın vücüdüyla alakalı. Hangi şampuanı kullandıysam çözüm bulamadım. İnternette aradım sirke ile yıka demişler. Sirke bile çözüm olmadı. Çözümü yok bu yağ olayının sanırım. Mecburen saçı 3-4 günde bir yıkamak zorunda kalıyorum.
Aynen benim durum da o işte. Saçım gür olmasına rağmen akşam ışık altında kafa derisi parlıyor yağdan, saç seyrekmiş gibi görünüyorDoğru. Hergün yıkamıyorum. Ancak aşırı yağlı oluyor saçım. Güneşte veya ışıkta parıl parıl parlıyor saçMalesef 1 hafta gibi bir sürede yıkamazsam kötü koku bile yapıyor.
Saçlarınız çok yağlanıyorsa gün aşırı yıkayın, her gün yıkamak sağlıklı değil. Saç dökülmelerine yol açabilecek kadar önemli bir konu bu. Sirke kullanan güzellik uzmanlarının teorisi de şu: "Şampuan üreticileri kullanımda bağımlılık yapacak şekilde kimyasal dizayn ediyorlar." Hatta şampuanın kepek sorununun kaynağı olduğunu, kullanmayı keserek, keşfettiğini söyleyenler bile var. Siz bunları komplo teorisi olarak da algılayabilirsiniz tabiArkadaşlar saçların yağlanması doğal zaten. Okuduğum kadarıyla 3-4 gün diyorsunuz, ki 3-4 gün yıkamadan dayanabiliyorsanız ve yağlanmıyorsa helal olsunBen saçlarımı maksimum 2 gün yıkamadan durabiliyorum. Normalde zaten her gün yıkarım. Şampuan olarakta Head & Shoulders öneriyorum ben de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.