Erkek kıllarını nasıl almalı?

wfreisa

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bacak, kol ve hatta gövde kıllarımdan kurtulmak istiyorum. Yaşım 15, jiletle alıp daha fazla çıksın istemiyorum. Önerebileceği bir yöntem olur mu ağabeylerimin?

Epilasyonu reşit olduğumda düşünmeden yaptıracağım zaten ancak şu an ailemi bu yaşta zararsız olduğuna güvendiremiyorum.

Dediğim gibi o zaman hocam. Ağda ya da tüy dökücü krem. Ağda canınız çok yanmıyorsa bayağı etkili.

Bacak, kol ve hatta gövde kıllarımdan kurtulmak istiyorum. Yaşım 15, jiletle alıp daha fazla çıksın istemiyorum. Önerebileceği bir yöntem olur mu ağabeylerimin?
Jilet daha fazla çıkarır olayı tamamen yanlış bir iddia sadece daha gür çıkar sakalların yoksa makine ile de alsan jiletle de alsan aynı ben o kadar kıllı değilim ama her yeri jiletle alıyorum 3 bıçaklı iş görüyor bacak kol vb almıyorum.

Ağda ile işkence etme kendine. Reşit olana kadar kullan tüy dökücüyü geç. Özellikle de vücudunun çoğunu temizleme niyetindeysen. Reşit olunca epilasyona gidersin zaten. Güvenilir bir marka al, aktar maktar hamam otu tozu işlerine bulaşma. Bir de genital bölgene uygulama.

Philips oneblade gibi makineyle tüm vücudu alabilirsin ya da tüy dökücü kullanırsın hassas bölgeler hariç. Ağda ile bitmez o iş sürekli sürekli ağda mı yapacaksın tüm vücuda.

Jilet daha fazla çıkarır olayı tamamen yanlış bir iddia sadece daha gür çıkar sakalların yoksa makine ile de alsan jiletle de alsan aynı ben o kadar kıllı değilim ama her yeri jiletle alıyorum 3 bıçaklı iş görüyor bacak kol vb almıyorum.
Daha gür çıkmıyor esasında. Jiletin kesimi ve makinenin kesimi farklı olduğu için oluşuyor bu fark. Göz yanılsaması.

Tüy dökücü krem bence en mantıklısı. Ağda falan harbi kötü olur, o acıya katlanmaya ne gerek var. Ayrıca Jilette pek iyi değil, daha gür ve "bence" daha kalın çıkartıyor.

İstersen epilasyonda kafi. Buzlu ile yapılanlardan yaptır ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı