Erkek olmak üstünlük mü?

Bak canım arkadaşım, @Bir Matmazel bilimsel gerçekler diyerek araştırma üzerinden ilerlemiyor mu? İlerliyor. Neden ben bilimsel gerçekleri tartışamayacak mışım? Aksini evet kanıtlarım. Bilim üretmek de zaten buna denir.
Bilimsel gerçekler var evet ama bunun yeri burası değil. Ben defalarca size çok merak ediyorsanız gidip kendiniz okuyun bilimsel çalışmaları dedim. Yine söylüyorum gidin, okuyun.

Bilimsel gerçekler var evet ama bunun yeri burası değil. Ben defalarca size çok merak ediyorsanız gidip kendiniz okuyun bilimsel çalışmaları dedim. Yine söylüyorum gidin, okuyun.
Hanımefendi 500 kişiyi toplayıp erkek, kadını karşılaştıran makaleye tapacak değilim. Elbette eleştiririm. Gayette yeri. Neden siz bunu kullanarak karşıt argüman sunabiliyorsunuz da ben bu argümana karşı çıkamıyorum?

Estağfirullah, yalnız not da çakayım. Fiziksel üstünlüğü sadece güç olarak ele almak da saçma biraz. Çünkü kadın yavru doğurabilir, doğrudan yavru besleyebilir ve hamaratlıdır. Bunları da fiziksel üstünlük olarak ele almamız tâbi mümkün. Aslında sizi rahatsız edecek belki bilmiyorum ama, iki cinsiyet de birbirinin eksiğini kapatabiliyor. Uyum söz konusu. Evrim bizi buraya getirmiş.
Hayır neden rahatsız etsin? Çok haklısınız kesinlikle iki tarafta birbirlerinin eksiklerini kapatıyorlar. Zaten tartışma da bu yüzden bitmiyor ya. Koca bir pazartesimi buraya ayırdım inanamıyorum. :)

Bak canım arkadaşım, @Bir Matmazel bilimsel gerçekler diyerek araştırma üzerinden ilerlemiyor mu? İlerliyor. Neden ben bilimsel gerçekleri tartışamayacak mışım? Aksini evet kanıtlarım. Bilim üretmek de zaten buna denir.
Ben de diyorum ki. Bak burada biyolojik tarafı tartışılmaz. Burada bunun aksi de doğruluğu da kanıtlanmaz. Konuyu yanlış yerden tartışıyorsunuz.

"Aaa eşitlik mümkün mü? Kadın ve erkek nasık eşit olur, bir kere cinsiyetleri bile denk değil." Yahu tamam he de konu niye burada abi?

Konu şu olmalı diyorum: Satatü. Kadının ve erkeğin toplumda konumlandırdığı yer. Bu dünya düzeninde kadın mı daha üstün yoksa erkek mi? Bu düzenin böyle kalması dünya için hayırlı mı değil mi? Bu düzenin böyle kalmasını erkekler mi istiyor? Bunları tartışın.

Bilimmiş peh. Burada bilimi kurtarın hadi bakalım.

Bilimsel gerçeklerden toplumdan ve cinsiyet ayrımından daha önemlisi insan kalabilmektir.
Hukuksal yönden erkeğin daha üstün olamadığı en basit motorlu kurye kazasından biliyoruz.
Dünya ülkelerine ne kadar adaletsiz, rezil bir hukuk sisteminin olduğunun örneğini gösterdiler sağ olsunlar.

Sinirlenen bir insan :D ifadesi ile bitirmez cümlesini. Mesajımı anlamamanız sizin iletişim ve edebiyat konusundaki eksikliklerinizi gösterir.

Aynen matmazel hanım.
Sen bu yazdıklarımı anlıyorsan sıkıntı yok :D
Bakın feminist kitaplarınızı bıraktığınızda kesinlikle kilo vereceksiniz garanti veriyorum.
Kırılmazsınız umarım bu laflarımdan.

Hanımefendi 500 kişiyi toplayıp erkek, kadını karşılaştıran makaleye tapacak değilim. Elbette eleştiririm. Gayette yeri. Neden siz bunu kullanarak karşıt argüman sunabiliyorsunuz da ben bu argümana karşı çıkamıyorum?
Beyefendi sadece 500 kişi ile yapılan tek bir çalışma önermedim ben size. Meta Analiz dedim. Zahmet edip Meta analizin ne olduğuna baksaydınız bari.

Hayır neden rahatsız etsin? Çok haklısınız kesinlikle iki tarafta birbirlerinin eksiklerini kapatıyorlar. Zaten tartışma da bu yüzden bitmiyor ya. Koca bir pazartesimi buraya ayırdım inanamıyorum. :)

Siz feministlik yaptıkça konu uzuyor bize bildirim geliyor matmazel hanım.
Konuyu göz ardı etmeyide seven bir insan değilim o yüzden rahatsızım.
Lütfen daha fazla feministlik yapmayın. 😃
Sonra kırılıyoruz malum güçsüzüz bize bakmak zorunda kalmayın.

Aynen matmazel hanım.
Sen bu yazdıklarımı anlıyorsan sıkıntı yok :D
Bakın feminist kitaplarınızı bıraktığınızda kesinlikle kilo vereceksiniz garanti veriyorum.
Kırılmazsınız umarım bu laflarımdan.
Kırılmam merak etmeyin hakaret etmediğiniz sürece. Burada bir tartışmanın içerisindeyiz hepimizin bir fikri, bir ideali var... Ama feminizm kitaplığıma el uzatmayın! :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı