Sınıfta tek erkek olmak ve arkadaşının olmaması

Nefret etmek gibi bir şey söz konusu değil. Onlar ikisi de arkadaş olduğu için hem de karşı cins olduğu için ben dışarıda kalıyorum. Dediğim gibi sohbet beni ilgilendiriyorsa veya ilgi alanımsa muhabbet ederiz. Bir de ben muhabbet bulmakta zorlanıyorum.

Nefret etmek gibi bir şey söz konusu değil.

Dostum yanlış anlamada bazı insanlar öyle olabiliyor, seni istemeyebilirler yani. Zorlama kendini, bak ben 9. sınıfta sınıftaki tek erkektim, sınıftaki kızlarla konuşuyordumda öyle normal şeylerini anlatabileceğin gibi olmuyor yani. İşte ondan sonra 12. sınıflardan biriyle tanıştım, teneffüslerde falan gezdik sonra da onun tavsiyesiyle 11.sınıfların yanına gittik onlarla arkadaş oldum, ondan sonra da klüpler falan oluşturuldu bende bilişime gittim oradanda 10.sınıflarla arkadaş oldum.

Ben seçtiğim alandan memnunum zaten meslek lisesindeyim.
Anadolu Lisesinde okuduğunuzu düşünmüştüm, afedersiniz.

Kulüplere, sosyal etkinliklere katılmayı deneyebilirsiniz. Okul içi de olabilir okul dışı da. Durduk yere kimse size gel benimle arkadaş ol demez. Sizin yanaşmanız lazım. Yine de arada sırada sohbet etmekten ileriye gitmiyorsa biraz akışına bırakmak lazım.

Dostum yanlış anlamada bazı insanlar öyle olabiliyor, seni istemeyebilirler yani. Zorlama kendini, bak ben 9. sınıfta sınıftaki tek erkektim, sınıftaki kızlarla konuşuyordumda öyle normal şeylerini anlatabileceğin gibi olmuyor yani. İşte ondan sonra 12. sınıflardan biriyle tanıştım, teneffüslerde falan gezdik sonra da onun tavsiyesiyle 11.sınıfların yanına gittik onlarla arkadaş oldum, ondan sonra da klüpler falan oluşturuldu bende bilişime gittim oradanda 10.sınıflarla arkadaş oldum.
Hayır benle az da olsa muhabbet ediyorlar. Yani benden nefret ettiklerini düşünmüyorum.
Peki nasıl 12.sınıftan biri ile tanıştın. Çünkü benim üst sınıflardan biriyle tanışamam

Anadolu Lisesinde okuduğunuzu düşünmüştüm, afedersiniz.

Kulüplere, sosyal etkinliklere katılmayı deneyebilirsiniz. Okul içi de olabilir okul dışı da. Durduk yere kimse size gel benimle arkadaş ol demez. Sizin yanaşmanız lazım. Yine de arada sırada sohbet etmekten ileriye gitmiyorsa biraz akışına bırakmak lazım.
Hiç sorun değil. Elimden geleni yapıyorum.

O muhabbeti arttır, yada benim yaptığımı yap.
Mesela neler sorabilirim nasıl başlatabilirim.

Hiç sorun değil. Elimden geleni yapıyorum.

Mesela neler sorabilirim nasıl başlatabilirim?

Sohbetlerine kulak misafiri ol, mesela kızlardan biri diğerine LGBT destekliyor musun diye sorarsa sen o kız cevapladıktan sonra o ilk soran kıza aynı soruyu sor, şanslıysan o kızda sana aynı soruyu soracak.

Bunları Lucius Annaeus Senecadan öğrendim.

Sohbetlerine kulak misafiri ol, mesela kızlardan biri diğerine LGBT destekliyor musun diye sorarsa sen o kız cevapladıktan sonra o ilk soran kıza aynı soruyu sor, şanslıysan o kızda sana aynı soruyu soracak.

Bunları lucius annaeus senecadan öğrendim.

Zaten onlar konuşurken ben duyuyorum :) benim ilgi alanıma giriyorsa cevabımı veriyorum. Ama şu var ki başka soru yoksa muhabbette bitiyor.
Bu arada ilk kızın sorduğu soruyu ikinci kız cevapladıktan sonra o soruyu ben de ilk kıza mı sorayım?

Zaten onlar konuşurken ben duyuyorum :) benim ilgi alanıma giriyorsa cevabımı veriyorum. Ama şu var ki başka soru yoksa muhabbette bitiyor.
Bu arada ilk kızın sorduğu ikinci kız cevapladıktan sonra soruyu ben de o ilk kıza mı sorayım?
Tam öyle yap, ya zaten soru soruyu açar. Kendin ilertletmeye çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı