Erkek olmak üstünlük mü?

Siz feministlik yaptıkça konu uzuyor bize bildirim geliyor matmazel hanım.
Konuyu göz ardı etmeyide seven bir insan değilim o yüzden rahatsızım.
Lütfen daha fazla feministlik yapmayın. 😃
Sonra kırılıyoruz malum güçsüzüz bize bakmak zorunda kalmayın.
Siz de patriyarki patriyarki cevaplar vermeyin de ben de susayım o zaman. Koskoca bir günümü buraya ayırdım ama duramazdım.

Kırılmam merak etmeyin hakaret etmediğiniz sürece. Burada bir tartışmanın içerisindeyiz hepimizin bir fikri, bir ideali var... Ama feminizm kitaplığıma el uzatmayın! :D

Uzatmam zaten.
Saçmalık bulunduran kitapları okumuyorum :D

Siz de patriyarki patriyarki cevaplar vermeyin de ben de susayım o zaman. Koskoca bir günümü buraya ayırdım ama duramazdım.

Ayırma. :D
Sana burada dur diyen kim istediğin zaman gidebilirsin.
Ama doğru haklı çıkmadan için rahat etmiyor.
Ben bundan sonra yazmıyorum size feminizim ile başarılar dilerim.
Unutmayın feminist kitaplarınızı bıraktığınızda kesinlikle kilo vereceksiniz garanti veriyorum.

@Bir Matmazel Size bir şey sormak istiyorum kitaplığınızda duran feminist kitapları kadını mı üstün görüyor eşitliği mi savunuyor?
Bakın siz kadın üstünlüğü kavramını tam anlayamadınız. Kitaplığımı boşverin orada çok farklı Feminist teoriler de var. Benim inandığım feminizm eko feminizmdir. O da doğa ve kadını iç içe işler. Ben de doğanın merkezine kadını koyarım.

Uzatmam zaten.
Saçmalık bulunduran kitapları okumuyorum :D

Ayırma. :D
Sana burada dur diyen kim istediğin zaman gidebilirsin.
Ama doğru haklı çıkmadan için rahat etmiyor.
Ben bundan sonra yazmıyorum size feminizim ile başarılar dilerim.
Unutmayın feminist kitaplarınızı bıraktığınızda kesinlikle kilo vereceksiniz garanti veriyorum.
Kilomdan gayet memnunum. Sizden daha üstün olan biyolojik görünümümden de gayet memnunum.

Bakın siz kadın üstünlüğü kavramını tam anlayamadınız. Kitaplığımı boşverin orada çok farklı Feminist teoriler de var. Benim inandığım feminizm eko feminizmdir. O da doğa ve kadını iç içe işler. Ben de doğanın merkezine kadını koyarım.
Tamamen zırva yani peki siz neye göre doğanın merkezine kadını koyuyorsunuz?

Doğanın merkezinde güç vardır. İstediğin kadar konuş. Bir erkekle ringe çıkıp deneyebilirsin. Ring kurallarına göre dövüştüğün zaman kim yeniyor göreceksin.

500 kişi ile yapılan 5 çalışmanın sentezini önerdiniz. Teşekkür ederim. Hemen bütün dünyaya genelleyebilirim.
He işte olacağı bu. Nasıl? Geliştiriyor musunuz bilimi? Hayır yani konuyu buraya çekerek asla tam anlamı ile ehli olamayacağınız konularda boş laf dalaşına gireceksiniz. Onun için diyorum, git sen kendin öğren o bilimini. Burada ahlaki, toplumsal boyutunu tartış.

Çok meraklı iseniz, birbirinizi arayıp kibarca makale taramasına girin ya da burada sözde argümanlar sunmayın.

Laf dalaşı ve kavga ile mi geliştireceksin bilimi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı