Erkek parfüm önerisi

Messi1982

Centipat
Katılım
2 Mayıs 2022
Mesajlar
178
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni parfüm arayışındayım. Şöyle mis gibi tertemiz kokan, özgün bir parfüm var mı? Kullandıklarınızdan öneri bekliyorum. Kalıcı ve baymayan bir şey olsun.
 
Frank Boclet - Cocaine. İddialıdır kendisi ;) Tam kış sezonu için gizemli, marjinal, Fantastic bir parfümdür kendisi. Bahar aylarına geçiş döneminde Xerjoff - Alexandria II tavsiye ederim. Yaz gelsin onuda o zaman söylerim :)
 
Hem mis gibi tertemiz hem de özgün demişsin, aklıma Creed Aventus geldi hemen. Bu parfümün tek sıkıntısı çoğu kişide kolay kolay kokmaması ki bundan dolayı biraz fazla fıs sıkman lazım ama onun haricinde bir sorunu yok, çok mükemmel bir kokusu var.
 
Versace eros kullanıyorum önerilir (fresh ve tazelik kokuyor), şahsen benim şehrime göre özgün bir yapıya sahip çoğu kişi eros kokmuyor. (Kocaeli) ama İstanbul'da özellikle kadıköy gibi popüler yerlerde oturuyorsanız muhtemelen özgün gelmeyecektir çünkü çoğu teen/liseli kullanıyordur (sauvage'de dahil buna) fakat para bolsa niche parfümler öneririm Creed aventus, kurkdijan baccarat rouge 540 gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı