Erkek parfüm önerisi

rachen

Femtopat
Arkadaşlar iki ay icinde parfüm alacagim 3 tanesinin arasında kaldım. Kotu olan su ki yasadigim yerde orijinal parfum satan bir yer olmamasi. Aklimda olan 3 parfumunde kokusunu bilmiyorum sadece internetten gordugum ve en fazla onerilen parfumler bunlar. Ben sekerli koku sevmiyorum ve 17 yasindayim okul icin gunluk parfum onerirseniz daha iyi olur.
Aklimda olan 3 parfumde sunlar;
-Versace Eros.
-Dior Sauvage.
-Armani stronger with you.
Daha once muadil markalar kullandim fakat cogu kalicilik ve yayilimda kotuydu. Ama begendiginiz muadil markalar varsa onerilere acigim tabii. Sephora'dan sipariş edecegim bu arada parfumu.

Son düzenleme:
Bargello 561 ve 571 gayet güzel ve çok kalıcı bende okul için kullanıyorum kokusu 2 gün okul formamdan çıkmıyor bir de Bargello'nun kendi yerinden 2 tane alınca indirim oluyor Bargello öneririm

Bargello 561 ve 571 gayet güzel ve çok kalıcı bende okul için kullanıyorum kokusu 2 gün okul formamdan çıkmıyor bir de Bargello'nun kendi yerinden 2 tane alınca indirim oluyor Bargello öneririm

Hocam ben bizzat kullanıyorum ve kokusu asla ama asla ustunden gitmiyor bende 200 ML var önneririm.

Muadiller disinda orijinal onerebilir misiniz hocam peki? Varsa kullandiginiz. Bargello'nun cogu parfumunu denedim ama hepsi yayilimda sinifta kaldi bende. Mad denemedim ama denenebilir o.

Armani You Intensely tavsiye ederim.

Kullaniyor musunuz hocam? Kaliciligi yayilimi vesaire iyi mi? Kokusu agir mi? Biraz tatli kokusu varmis sanirim internetten gordugum kadariyla.

Attığın parfümlerin hepsi güzel parfümler fakat özellikle ilk ikisi piyasada çok görülen ve her yerde muadili olan parfümler. Yaş ve kullanacağın yer göz önünde bulundurulduğunda daha ferah kokular senin için iyi olur. Seçenekler arasında Stronger With You güzel olur, Chanel Sport Extreme modeline bakabilirsiniz. Alternatif olara Aqua Di Gio Profumo olabilir. En iyisi bunları gidip test etmeniz. Teninize yakıştırdığınız parfümü kullanın.

Hocam tam şişe almaktansa tester versiyonlarını almanızı öneririm. En azından çok büyük paralar verip beğenmediğiniz parfümle kala kalmazsınız.

Veya orijinal satan bir yere gidip denemeniz.

Attığın parfümlerin hepsi güzel parfümler fakat özellikle ilk ikisi piyasada çok görülen ve her yerde muadili olan parfümler. Yaş ve kullanacağın yer göz önünde bulundurulduğunda daha ferah kokular senin için iyi olur. Seçenekler arasında Stronger With You güzel olur, Channel Sport Extreme modeline bakabilirsiniz. Alternatif olara Aqua'di Gio Profumo olabilir. En iyisi bunları gidip test etmeniz. Teninize yakıştırdığınız parfümü kullanın.

Hocam tam şişe almaktansa tester versiyonlarını almanızı öneririm. En azından çok büyük paralar verip beğenmediğiniz parfümle kala kalmazsınız.

Veya orijinal satan bir yere gidip denemeniz.

Onerileriniz icin cok teşekkürler hocam. Sephora'ya siparisimde guvenebilir miyim peki? Bu parfumlerin cakmalari cok dolasiyormus piyasada sanirim.

Şekerli parfüm sevmiyorsan stronger with you intenselyi unut çok tatlı bir koku bahsettiğin kokular piyasa da bolca bulunan parfümler, hiçbirini denemediğin için sana dekant parfüm sitesini önereceğim, 3ML olarak alıp veya daha fazla hepsini denemen daha güzel olur ama benim önerim 3'ünü de almaman olacaktır. Nasıl kokular sevdiğini bilmiyorum, bana açıklarsan öneri sunabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı