Erkek parfüm önerisi

@Ready2Die8
Herkesin burun algısı farklıdır bu yüzden parfümlerde öneri yapmak zordur, kör alım yapmanızı önermem fakat eğer öyle yapacaksanız bu ürünü kesinlikle öneriyorum.

Aslında 2 şık arasında kaldım.

Valentino born in roma extradose Uomo EDP.
Armani emprio stronger with you ıntensely eau.

Nasıl hangisi kalıcılık ve koku içindir önerisi olan var mı? Sabah ve akşam kullanım için hangisi uygundur? Aklım biraz valentino kaldı tatlı koku diyor ama çok mu tatlı yoksa orta mı?
İkisi de çok güzel gerçekten. SWY baya güzel ama arkadaşların dediği doğru. Herkes kullanıyor. Valentino tatlı ama çok değil, orta diyebilirim. Lavanta ve vanilya kokusu hissediliyor. Born in Rome da yine tercih ediliyor ama SWY kadar değil. İkisi de her sephorada, boynerde kolaylıkla bulunabiliyor gidip deneyin derim.
Max 2 parfüm deneyin yoksa karışır. Birini sağ bilek birini sol bileğe sıkın çıkın dışarda biraz turlayın bi 15 20 dk (imkan varsa 1 saat en iyisi). Öyle karar verin.

Valentino 2 parfümü var galiba arasında çok koku farki var mı ya da kalıcılık bakımından biri koyu olan benim dedigim şişesi diğeri hafif açık.

Eğer herkes gibi kokmakla bi derdim yok iltifat aldırsın bana kendime özgün olmak zorunda değil parfüm kafasındaysan eğer SWY Intensly asla üzmez 20 30 bin liraya parfüm alan adamdan daha çok iltifat alırsın bence sadece parfüm kullanmak için kullanan insanlar yanii koleksiyoner ve takıntılı olmayanlar SWY - Le Male Elixir gibi kokulara yönelip kullanmalı.

İntensely günlük kullanım için önermiyorum. Bu koku akşam 5-6'dan sonra sonbahar kış mevsimine uygun swy serisindeki benim için en iyi çalışma. Born in roma muadillerini kokladığımda pek de verimli bir koku olmadığını düşündürdü.

Hocam ne aldınız?

Valentino born ın roma extradose Uomo - eau de parfum çok güzel beğendim armani ile arasında kaldım. Ama valentino tenime daha uygun oldu kokusuna bayıldım 100ML 4600TL aldım normalde armani ile valentino alacaktım ikisi de 100ML ama gerek yok dedim tek parfüm yeter ayrı ayrı sıkmaya gerek yok öneririm Boyner'den aldım.

Valentino born ın roma extradose Uomo - eau de parfum çok güzel beğendim armani ile arasında kaldım. Ama valentino tenime daha uygun oldu kokusuna bayıldım 100ML 4600TL aldım normalde armani ile valentino alacaktım ikisi de 100ML ama gerek yok dedim tek parfüm yeter ayrı ayrı sıkmaya gerek yok öneririm Boyner'den aldım.

İntense olanı ile karıştırıp ben de aldım. İptal etsem mi diye düşünüyorum, 16 yaşındayım daha çok kışın okulda falan kullanırım diye düşünüyorum. Sizin yaşınız kaçtı? Bir de indirim kuponu falan mı vardı ben 5 bine aldım :D

Aslında 2 şık arasında kaldım.

Valentino born in roma extradose Uomo EDP.
Armani emprio stronger with you ıntensely eau.

Nasıl hangisi kalıcılık ve koku içindir önerisi olan var mı? Sabah ve akşam kullanım için hangisi uygundur? Aklım biraz valentino kaldı tatlı koku diyor ama çok mu tatlı yoksa orta mı?
Stronger with you bende var kiz arkadasim asik oldu hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı