Erkek parfümü önerisi

Hocam şahsen önerim bu kadar kafan karışıksa gidip önceden belirlediğin 3-4 kokuyu bi kokla almadan önce. Üzerine falan sıkıp performansına bak. Ya da bütçeni yormayıp o parfümlerin kaliteli muadilini alırsan hem elinde 2-3 parfüm olur hem aşağı yukarı aklında bi fikir plur sonrasında orjinalini alırsın. Muadiller %100 aynı olamaz tabi sadece fikir oluşturması açısından tabi.

JPG - Paradise Garden
Kenzo Homme Marine
Dolce G light blue eau intense pour Homme
Bleu de Channel parfum
Mont blanc Explorer
Rasasi hawas - hawas ice

Şahsi önerim paradise garden olur kendisini bugün kullandım hatta. Coconut notalarına freshlik eşlik ediyor bu sıcak havada bile asla bunaltmıyor.Aslında kışın bile kulllanılır tatlığı kışın bile idare eder tatlılıktan kastığım şekerli vs değil ciddi anlamda iç açan ferah bi tatlılık.

Ufak şişe alıp deneyebilirsin denediğin zaman 125ml yi almak için can atacaksın uyarayım :)

Yazlık parfüm önerilerimdir.

Yukarda 1 million , invictus gibi koku önerenleri görünce bi krize girdim açıkçası :D
Türkiye de olan olmayan her parfümün dekantları mevcut.
Dekant nedir bilmiyorsan orjinal şişelerden daha küçük şişe veya tüplere aktarılan parfümlerdir. Bu sayede daha ucuz olmasının yanı sıra deneme şansında oluyor.

Cok agir bi koku ve bildiginiz yanik kokuyor. Benim hosuma gitmedi, aslinda ilk basta guzel geliyordu ama yazlik bir koku degil. Kisin olabilir ama yaz icin Versace Eros Energy oneririm.

Eger o butceye cikabiliyorsaniz Angel's Share oneririm ama kislik bir parfum.

Le Male Elixir, Born In Roma, Armani Code.
Le male elixiri sıkıp 40 derece altında gezmeye cesaret edebiliyorsan alabilirsin.

Son düzenleme:
Hocam şahsen önerim bu kadar kafan karışıksa gidip önceden belirlediğin 3-4 kokuyu bir kokla almadan önce. Üzerine falan sıkıp performansına bak. Ya da bütçeni yormayıp o parfümlerin kaliteli muadilini alırsan hem elinde 2-3 parfüm olur hem aşağı yukarı aklında bir fikir plur sonrasında orijinalini alırsın. Muadiller %100 aynı olamaz tabii sadece fikir oluşturması açısından tabii.

1 orijinal 1 muadil almayı düşünüyorum hocam. Tom Ford Lost Cherry, swy intensely, bleu de Channel, eros energy, JPG garden. Bunlar bakacağım parfümler.

Neden bu kadar ucuz?

Son düzenleme:
JPG - Paradise Garden
Kenzo Homme Marine
Dolce G light blue eau intense pour Homme
Bleu de Channel parfum
Mont blanc Explorer
Rasasi hawas - hawas ice

Şahsi önerim paradise garden olur kendisini bugün kullandım hatta. Coconut notalarına freshlik eşlik ediyor bu sıcak havada bile asla bunaltmıyor.Aslında kışın bile kulllanılır tatlığı kışın bile idare eder tatlılıktan kastığım şekerli vs değil ciddi anlamda iç açan ferah bi tatlılık.

Ufak şişe alıp deneyebilirsin denediğin zaman 125ml yi almak için can atacaksın uyarayım :)

Yazlık parfüm önerilerimdir.

Yukarda 1 million , invictus gibi koku önerenleri görünce bi krize girdim açıkçası :D
Türkiye de olan olmayan her parfümün dekantları mevcut.
Dekant nedir bilmiyorsan orjinal şişelerden daha küçük şişe veya tüplere aktarılan parfümlerdir. Bu sayede daha ucuz olmasının yanı sıra deneme şansında oluyor.

Le male elixiri sıkıp 40 derece altında gezmeye cesaret edebiliyorsan alabilirsin.

Mevsim belirtmis miyim? Ust mesajda zaten yazlik parfum onerimi soyledim. İyi aksamlar.

1 orijinal 1 muadil almayı düşünüyorum hocam. Tom Ford Lost Cherry, swy intensely, bleu de Channel, eros energy, JPG garden. Bunlar bakacağım parfümler.

Neden bu kadar ucuz?
Hocam,
Lost Cherry hem fiyat aralığınıza hiç uymuyo hem şahsen aşırı feminen bulduğum bir koku. Üstelik yazlık hiç değil zaten. Şekerli sevsen de bu kadarı aşırı bence.
SWY zaten herkes yazdı aslında tam aradığın parfüm ama yazın kullanman sıkıntı.
Bleu de Chanel klasik her mevsim günlük kullanabilceğin temiz genel beğeniye uygun koku.
Eros Energy benim en sevdiğim kokulardan biri olabilir eğer o tarz bi tatlılık arıyorsan hiç düşünme al. Denerken ilk başta bi burnuna aşırı ağır gelebilir ama zamanla koku oturunca mükemmel bir şey çıkıyor ortaya.
JPG Garden zaten üstte yine önermiştim temiz kokonatlı performansı iyi parfüm. Bende vardı ve daha sahil kumsal vs. yerlerde kullanıyodum iltifat alıyordu ama gündelikte sıksan sıkıntı yaratmaz.

Bence önerim Bleu de Chanel yada Erosun orjinalini alıp yanına da paradise gardenin muadilini alırsan seni iyi bi süre götürür.
Paradise garden muadil önermemin sebebiyse kendim Emregeldi'den almıştım orjinali bittikten sonra ve koku yakınlığı performansı vs. baya sağlamdı.

Birde güvenilir olmayan hiçbir yerden birkaç tl ucuz olcak diye parfüm alma 👍

Hocam,
Lost Cherry hem fiyat aralığınıza hiç uymuyor hem şahsen aşırı feminen bulduğum bir koku. Üstelik yazlık hiç değil zaten. Şekerli sevsen de bu kadarı aşırı bence.
Swy zaten herkes yazdı aslında tam aradığın parfüm ama yazın kullanman sıkıntı.
Bleu de Channel klasik her mevsim günlük kullanabileceğin temiz genel beğeniye uygun koku.
Eros energy benim en sevdiğim kokulardan biri olabilir eğer o tarz bir tatlılık arıyorsan hiç düşünme al. Denerken ilk başta bir burnuna aşırı ağır gelebilir ama zamanla koku oturunca mükemmel bir şey çıkıyor ortaya.
JPG garden zaten üstte yine önermiştim temiz kokonatlı performansı iyi parfüm. Bende vardı ve daha sahil kumsal vs. yerlerde kullanıyordum iltifat alıyordu ama gündelikte sıksan sıkıntı yaratmaz.

Bence önerim bleu de Channel'ya da erosun orijinalini alıp yanına da paradise gardenin muadilini alırsan seni iyi bir süre götürür.
Paradise garden muadil önermemin sebebiyse kendim Emregeldi'den almıştım orijinali bittikten sonra ve koku yakınlığı performansı vs. bayağı sağlamdı.

Bir de güvenilir olmayan hiçbir yerden birkaç TL ucuz olacak diye parfüm alma 👍

Hocam eros energy aklıma yattı bayağı. Kokusunu beğenirsem alacağım.

Hocam eros energy aklıma yattı bayağı. Kokusunu beğenirsem alacağım.

Cidden limondan ibaret erosun en kötü parfümü olarak bilinir ferah kokayım derken ekşi ekşi kokarsın.
Hatta fragrantica da 2024 yılının en sıkıcı 3.parfümü seçildi.
JPG paradise garden hem fiyat olarak hem performans olarak bana göre kullandığım en iyi yazlık designer parfüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı