Ben de B12 olabilir mi sence? Pek ihtimal veremiyorum doğrusu ama dediğin iyi oldu. Hafızama güveniyorum, ezber konusunda çok iyiyim. Yine de dediğini dikkate alacağım, nereden değerlere bakacağım peki?
Bende de sivilce var ve kaşınıyordu kafamda. Şuan Bioblas şampuan kullanıyorum, sarımsaklı ve üzüm çekirdekli olan saçı kurutuyor ve dökülme yok gibi. Stres varsa Bioblas tercihim oldu.
Ense tarafında sivilce ve kızarıklık oluyor, kaşıdığında daha fazla sivilce oluyor. Saçımda kurulukta var, özellikle haftada iki kez banyo yapmaya çalışıyorum, 4-5 gün banyo yapmazsan kaşıntı, yağlılık ve kuruluk başlıyor. Bir daha dermatologa gideceğim açıkçası. Tavsiye için sağol.
Sadece B12 değil, Magnezyum ve Çinko eksikliğinde de oluyor.
Bir defa zehirlenmiştim ondan sonra bu değerler düştü ve doktorum bundan olabileceğini söylemişti.
@BERWAR Eczanede önerilen 2 şampuanı denedim fayda etmedi. Zaten burada yazılmış onlar işte. Stres yapıyor musunuz? Genelde sivilce stres ve yiyeceklerden kaynaklanmakta.
Fazlasıyla yapıyorum, doktorun kendisi de bana dedi stresten oluyor. Kaç yıldır bu stres var kurtulamadın gitti. Acı şeyler kızarıklık yapıyor değil mi? Eskiden acı yerdim de şu an 1 yıldır hiç yemiyorum.