- Makaleler
- 42
Çok değilse iyi çünkü Stresten az çekmedim ve asla önermem.O kadar strestli değilim
Çok değilse iyi çünkü Stresten az çekmedim ve asla önermem.O kadar strestli değilim
Bu ve türevleri egzamaların cildiyeler tarafından tedavisini hiç görmedim. Arkadaşın SD' den tamamen kurtuldu mu? Kurtulduysa hangi şampuan olduğunu söylersen sevinirim dostum. Markaya baktım ancak modeli yazmamışsın.Yanlış yazım, benim kullandığım şampuan ketoral idi, bioxcin değil. Bana sen de seboroik egzama var dedi doktor verdiği şampuanlar hiç etki etmedi. Benim bir arkadaşım saçını aşırı derecede yağlıydı, aynı benim gibi saçında seboraik egzama vardı, saçı komple kepekti, sakalları, kaşları dahil. Ben de kepek dışarı çıkmıyor ama saç diplerinde var kaş, sakal, kulak içinde de var. O arkadaşım bir tane şampuan kullandı bu sorunlar tamamen bitti. Şampuanın ismi hatırlamıyorum yeşil beyaz kutulu bir şeydi. HB sitesinden baktım ismi Yyves Rocher, daha ben de kullanmadım almayı düşünüyorum.
Saçında artık eskisi gibi kepek kalmadığını söyleyebilirim. Ona bir ulaşayım bakalım hangi şampuanı kullanmış sana diyeceğim mutlaka. Sende de mi aynı sorun var? Cildiye'nin bana verdiği Ketoral ve Sebamed etki etmedi hiç.Bu ve türevleri egzamaların cildiyeler tarafından tedavisini hiç görmedim. Arkadaşın SD' den tamamen kurtuldu mu? Kurtulduysa hangi şampuan olduğunu söylersen sevinirim dostum. Markaya baktım ancak modeli yazmamışsın.
Ben de kabuklanma olmuyor, arkadaşımda bu hastalığın belirtileri gibi kabuklanma olmuyor mu egzama gibi değildi. İkimizde cilt hastalığı bu değildi, senin bahsettiğin hastalığın görsellerine bakıyorum, oldukça korkunç bizde çok şükür böyle bir şey yok. Sadece kızarıklık, kepeklenme ve yağlanma oluyor.Seboreik dermatit.
Evet, ileri derecede olanları felaket gözüküyor.Saçında artık eskisi gibi kepek kalmadığını söyleyebilirim. Ona bir ulaşayım bakalım hangi şampuanı kullanmış sana diyeceğim mutlaka. Sende de mi aynı sorun var? Cildiye'nin bana verdiği Ketoral ve Sebamed etki etmedi hiç.
Ben de kabuklanma olmuyor, arkadaşımda bu hastalığın belirtileri gibi kabuklanma olmuyor mu egzama gibi değildi. İkimizde cilt hastalığı bu değildi, senin bahsettiğin hastalığın görsellerine bakıyorum, oldukça korkunç bizde çok şükür böyle bir şey yok. Sadece kızarıklık, kepeklenme ve yağlanma oluyor.
Dermatit egzama demek zaten. Aynı şey@Numbness Geçmiş olsun, büyük dert. Öyleyse bu durumda Yvyes Rocher'da etki etmeyecek gibi duruyor. Ben gittiğimde bana seboraik egzama var sen de dedi herhalde SD ile aynı şey olması gerek ama ben de kabuklanma yok. Neredeyse 5-6 yıldır bu durum ben de var. Pek şampuanlarla mücadele ettiğimi söyleyemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.