KS KS YNG Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #11 372121 dedi: 175 bile olmayan arkadaşım kendine bana karşı 178 dışarıya karşı 180'im diyor. Sadece gülünç duruma düşüyorlar haberleri yok. Eğer metre ile ölçtüyseniz 6 8 cm yanlış ölçmüş olma ihtimaliniz var. Genişletmek için tıkla... Metrenin hata yaptığını sanmıyorum hocam çünkü A4 kağıdının ölçüsünü birebir doğru tutturdu yani hata şansı olsa bile maksimum 1 cm fark eder.
372121 dedi: 175 bile olmayan arkadaşım kendine bana karşı 178 dışarıya karşı 180'im diyor. Sadece gülünç duruma düşüyorlar haberleri yok. Eğer metre ile ölçtüyseniz 6 8 cm yanlış ölçmüş olma ihtimaliniz var. Genişletmek için tıkla... Metrenin hata yaptığını sanmıyorum hocam çünkü A4 kağıdının ölçüsünü birebir doğru tutturdu yani hata şansı olsa bile maksimum 1 cm fark eder.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 2 Temmuz 2024 #12 YNG dedi: Metrenin hata yaptığını sanmıyorum hocam çünkü A4 kağıdının ölçüsünü birebir doğru tutturdu yani hata şansı olsa bile maksimum 1 cm fark eder. Genişletmek için tıkla... Siz kağıt kadar düzgün değilsinizki dediğimi araştırın ciddrn fark ediyor.
YNG dedi: Metrenin hata yaptığını sanmıyorum hocam çünkü A4 kağıdının ölçüsünü birebir doğru tutturdu yani hata şansı olsa bile maksimum 1 cm fark eder. Genişletmek için tıkla... Siz kağıt kadar düzgün değilsinizki dediğimi araştırın ciddrn fark ediyor.