Erkekler Converse giyer mi?

Kimsenin ne giydiğinize bir şey deme hakkı yok. Sallamayın.
Öyle deme abi Berbat durumda ortalık küfür yiyoruz. Çok denk geldi bana :) malesef ülkemiz gelişemedi. Ben de çok kızıyorum o giyim tarzımıza karışanlara. Ben kollu t-shirt giymiyorum kardeşim ben sırtı açık t-shirt giymek istiyorum. Ama gelde anlat abilere amcalara.
Converse beğendim ama "erkek adam onu giyer mi?" damgasını yemek istemiyorum. Böyle bir durum oluşur mu?
Diğer arkadaşlarında söylediği gibi 120 kiloluk bir adamsan Convers giymenin pek bir mantığı yok. Ama Zayıf ve sportif bir yapın vardır. Yakışıyordur kemiklerin incedir. Ozaman giyilebilir. Sana tavsiyem giymek istediğini giy. Toplum'un bakış açısı hep aynıdır. Sen küpe taksan hemen birileri şöyle bir bakar yada sen şort giysen hemen birileri sen utanmıyor musun? bakışı yapar. Onları takmadan yaşamak zorundayız.
Tarzımızı oluştururken hoşumuza giden kombinasyonu kullanmalıyız.

Cinsiyeti mi vardı ayakkabının ?
Ayakkabının cinsiyeti olmaz mı saçmalama bayan ayakkabısı var erkek ayakkabısı var. Ayrı ayrı tabiki. Ama Converse bayan ayakkabısı var birde standart modeli var. Gidipte pembe simli converse giyecek hali yok yada altın sarısı simli modeli vardı birde galiba:D
 
Son düzenleme:
Birader ayakkabının cinsiyeti olmaz mı saçmalama bayan ayakkabısı var erkek ayakkabısı var. Ayrı ayrı tabiki. Ama Converse bayan ayakkabısı var birde standart modeli var. Gidipte pembe simli converse giyecek hali yok :D
Ben senin biraderin değilim ilk başta saçma sapan hitapta bulunma lütfen ve ayakkabının bir cinsiyeti olmaz.
 
Unisex bir ayakkabı kendisi. Ancak burada şahsi görüş belirterek kadınlara daha çok yakıştığını düşünüyorum. Zira ince bir estetiği var. Fakat dediğim gibi unisex bir ayakkabı olduğu için her canı isteyen giyebilir ve kimse yargılayamaz.
 
Unisex bir ayakkabı kendisi. Ancak burada şahsi görüş belirterek kadınlara daha çok yakıştığını düşünüyorum. Zira ince bir estetiği var. Fakat dediğim gibi unisex bir ayakkabı olduğu için her canı isteyen giyebilir ve kimse yargılayamaz.
Yakışmadıktan sonra giymesinin ve yargılanmamasının ne anlamı var? biz komik durmasın üzerinde diye belirtiyoruz. şimdi insanlar yargılayamaz diyorsunda öyle değil durum. kalın ve taraklı ayakları olan 110 kiloluk bir adam Converse giydiğinde insanların yargılamaması imkansız. Herkes gülümsemek için bir şöyle kafasını çevirip bakar :)
 
@718242 isteyen istediğine istediği kadar gülebilir. Bu da onun saygısızlığı olsa da özgürlüğüdür. Bir şeyleri yargılamak isteyen bir kişi, o 110 kiloluk adam hangi ayakkabıyı giyerse giysin zaten yargılar. Onun için fark etmiyor. Dolayısıyla kim güler kim gülmez diye düşünmektense, kişi kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle davranmalıdır. Birileri kendisine dalga geçme amaçlı gülerse, gülünen kişinin yaşayacağı mutsuzluk ile, sırf gülmesinler diye giymek istediği şeyi giymediği zaman yaşayacağı mutsuzluğu ölçüp biçip o şekilde bir seçim yapılsın o halde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı