Erkekler için parfüm önerisi

Evet haklısın ama pahalı parfümlerin kullanılma sebebi prestij oluyor yani güzel kokmak isteyen birisi çok daha ucuza halledebilir.

Muadil parfumler o etkiyi vermiyor yine de hocam. Muadilden orijinal kokuya gecis yapmis biri olarak arada cidden ucurum var. Uygun fiyatli kaliteli parfumlerde var tabii. Nautica voyage, cool water gibi daha aklima gelmeyen çok var.

Kalitesiz, yayilimi yok direkt, kalicilik 0. muadil alacaksam Bargello asla almam. Mad ve d&p daha kaliteli.
Benim kullandığım bargelloların kıyafetteki kokusu öbürsü günde kalıyordu anlamadım sizinkiler nasıl gidiyor? 2 parfüm kullandım bargellodan 2 side gayet iyi kalıcılığa sahip güzel kokulardı.

Benim kullandığım Bargello'ların kıyafetteki kokusu öbürsü günde kalıyordu anlamadım sizinkiler nasıl gidiyor? 2 parfüm kullandım Bargello'dan 2 side gayet iyi kalıcılığa sahip güzel kokulardı.

Kiyafette kalır zaten. Tendeki performansi onemli. Kendimdeki atkinsons u kiyafete siktigimda 1-1bucuk hafta bile kalabliyor kokusu alttan alttan gelsede.

Kiyafette kalır zaten. Tendeki performansi onemli. Kendimdeki atkinsons u kiyafete siktigimda 1-1bucuk hafta bile kalabliyor kokusu alttan alttan gelsede.
Yani tende kalması neden önemli ki hocam? Karşı tarafla girişmeden bir eyleme sıkın olsun bitsin. Yine de parfüm profesörü değilim benden daha iyi biliyor olabilirsiniz tabii

Benim kullandığım bargelloların kıyafetteki kokusu öbürsü günde kalıyordu anlamadım sizinkiler nasıl gidiyor? 2 parfüm kullandım bargellodan 2 side gayet iyi kalıcılığa sahip güzel kokulardı.
Hocam 1 muadil kokular genelde koku kalitesi olarak cok dusuk orjinal ile muadil asla karsilastirilamaz koku kaliciligi esans ile kaynakli ucuz esansi basip kokuyu isterse 3 gun surdurur fakat muadil parfumlerde dedigim gibi koku kalitesi cok dusuk alkolun bile kokusu alinabilir iyi bir burun tarafindan koklanirsa ki bir cok guzel ucuz parfum var 1500 tl civarinda ornek olarak bu aralar sardigim lattafa qahwa var 1900 tl 100 ml si gunde 4 fis yeterli oluyor 2 gun sonra bile montun ustunde kaliyor koku arap klonu olmasina ragmen basarili bir parfüm bu yuzden dedigim givi dusuk butceli parfumler de onerecegim. 500 1000 2000 tl arasi

Hocam 1 muadil kokular genelde koku kalitesi olarak cok dusuk orjinal ile muadil asla karsilastirilamaz koku kaliciligi esans ile kaynakli ucuz esansi basip kokuyu isterse 3 gun surdurur fakat muadil parfumlerde dedigim gibi koku kalitesi cok dusuk alkolun bile kokusu alinabilir iyi bir burun tarafindan koklanirsa ki bir cok guzel ucuz parfum var 1500 tl civarinda ornek olarak bu aralar sardigim lattafa qahwa var 1900 tl 100 ml si gunde 4 fis yeterli oluyor 2 gun sonra bile montun ustunde kaliyor koku arap klonu olmasina ragmen basarili bir parfüm bu yuzden dedigim givi dusuk butceli parfumler de onerecegim. 500 1000 2000 tl arasi
Ben nadiren parfüm kullanıyorum fazla para vermeyi sevmiyorum parfümlere bargellodan devam ben. İleride çok param olursa bu konuya bakarım :D.

Ben nadiren parfüm kullanıyorum fazla para vermeyi sevmiyorum parfümlere bargellodan devam ben. İleride çok param olursa bu konuya bakarım :D.
parfum prestij isinden daha cok kisisel bakimdir hocam guzel kokmak ozguven artisi verir kendinizi daha az streste hissedip daha sosyal olursunuz turkiyede ortalama bir yerden alinan bir ayakkabi bile 4000 tl civarinda 18 yasindaki bir genc 2000 tlye parfum alip 1 yil bile gecinir bence.

Önerdiğiniz kod var mı hocam bir ara denemiştim sinek ilacı gibi kokuyordu.

A115 alin hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı