Erkekler için parfüm önerisi

Swy ve flankerları almanızı önermiyorum, herkes gibi kokmak çok mu hoşunza gidiyor binlerce parfüm seçeneği var daha iyi seçeneklerle dolu. Parfümün bütün ağırlığı bozuldu.

Tom Ford – oud wood.
Viktor & rolf – spicebomb Extreme.
Yves saint laurent – la nuit de l'homme.
Diyor – Sauvage Elixir.
Bvlgari – man in blac.

Size söylemedim hocam, gençlerde fazlaca swy popülerliği var çoğu bir özentilik ile kokuyu alıyor tamam çok güzel koku asla inkar etmiyorum ama daha iyi alternatiflere de baksınlar anlamında yazdım.

Bence swy intensly gayet hoş bir koku herkesin burnu ve koku algısı farklıdır bence kimisi oud wood sevmez mesela hiç sevemedigim bir koku kendisi, bazıları da intensly çok sever Türkiye ekonomisinde orijinal parfüm alamayan insanlara da diyecek bir şey bulamam gerçekten zorlu bir dönem ekonomik açıdan ve insanlara 1 parfüme 5.500 vermek pahalı geliyor olabilir özellikle asgeri maaş ile ev geçindirmeye çalışanlarala o yüzden muadil parfümlere yönelip swy yi beğenmiş olmalarını normal buluyorum.

Bence swy intensly gayet hoş bir koku herkesin burnu ve koku algısı farklıdır bence kimisi oud wood sevmez mesela hiç sevemedigim bir koku kendisi, bazıları da intensly çok sever Türkiye ekonomisinde orijinal parfüm alamayan insanlara da diyecek bir şey bulamam gerçekten zorlu bir dönem ekonomik açıdan ve insanlara 1 parfüme 5.500 vermek pahalı geliyor olabilir özellikle asgeri maaş ile ev geçindirmeye çalışanlarala o yüzden muadil parfümlere yönelip swy yi beğenmiş olmalarını normal buluyorum.

Swy almalarinin nedeni bence daha cok bilinen bir koku olmasi hocam. Ulkemizde parfumlerle hasir nesir olan insan sayisi bir oldukca az. Haliylede hazir bilinen kokulara yoneliyor insanlar.

Yaz için yeni bir koku arayışındayım şu an bulunduğum yer dolayısı ile dediğiniz parfümleri deneyerek alamıyorum önce muadillerini deneyip daha sonra spariş vermeyi düşündüm sizce mantıklı mı?
Aşağıda yazdığım markalar bulunuyor muadil olarak hangisinden ne almamı önerirsiniz? Fresh bir yaz kokusu arıyorum listedeki klasik parfümlerin bir kısmını kullandım iltifat alacak farklı bir koku aramaktayım.
Bargello
David walker
D&p
Loris parfüm.

Yaz için yeni bir koku arayışındayım şu an bulunduğum yer dolayısı ile dediğiniz parfümleri deneyerek alamıyorum önce muadillerini deneyip daha sonra spariş vermeyi düşündüm sizce mantıklı mı?
Aşağıda yazdığım markalar bulunuyor muadil olarak hangisinden ne almamı önerirsiniz? Fresh bir yaz kokusu arıyorum listedeki klasik parfümlerin bir kısmını kullandım iltifat alacak farklı bir koku aramaktayım.
Bargello
David walker
D&p
Loris parfüm.
bence muadil almak yerine direkt orjinal olduğundan emin olduğunuz parfüm dekantlarını alın bu sayede hem teninize uyumunu görmüş olursunuz hem de alacağınız parfüm hakkında kafanızda bir şeyler oluşur

Önerebileceginiz bir site var mi?

Ben daha öncesinde dekant parfüm comdan alışveriş yapmıştım su veya alkol ile karıştırılmış gibi geldi o yüzden oradan almadım sonrsaında bir yayıncı arkadaş vardı kendisi de parfümleri seviyor onun önerisi ile koku güncesi denen Instagram sayfası ile tanışmıştım hem parfümlerimi hem de denemek istedigim dekant parfümleri oradan alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı