Erkekler için parfüm önerisi

Ek olarak
A115: Stronger with you intensely
J102: JPG Le Male bunlarida ekleyim bu liste icin.

Teşekkür ederim.

Teşekkürler hocam.

Randevu ve günlük kullanım için hocamç.

Kışlık oalrak date icin A115 oneririm gundelik icin J102.
4 mevsim icin W183.
Yazlik olarak alabiliyorsaniz orijinal bulursaniz nautica voyage alabilirsiniz 1200 1300 lira gibi bir fiyati var. Alamiyorsaniz A102 olabilir.

Denedigim kokulardan onermeye calsitim denemedigim tonla koku var mad de.

SWY ve flankerları almanızı önermiyorum, herkes gibi kokmak çok mu hoşunza gidiyor binlerce parfüm seçeneği var daha iyi seçeneklerle dolu. Parfümün bütün ağırlığı bozuldu.

Tom Ford – Oud Wood
Viktor & Rolf – Spicebomb Extreme
Yves Saint Laurent – La Nuit de l'Homme
Dior – Sauvage Elixir
Bvlgari – Man in Black

Swy intensely ve absolutely cok yaygin kokular degil ulkemizde hocam.

Onerdiklerinizden ozellikle oud wood ve spicebomb Extreme genel begeniyede uygun kokular degil o kadar. Spicebomb Elixir'de agir bir karabiber kokusu var mesela.

Hocam öncelikle kime yanıt verdiniz anlayamadım eğer yanıtınız banaysa sadece çok kullanılan parfümleri yorumladım ki yeni parfüm almaya başlayan kişilerin akıllarında soru işareti kalmasın diye yazdım, yavaş yavaş listeyi niş parfümler ile dolduracağım zaten.

Size söylemedim hocam, gençlerde fazlaca SWY popülerliği var çoğu bir özentilik ile kokuyu alıyor tamam çok güzel koku asla inkar etmiyorum ama daha iyi alternatiflere de baksınlar anlamında yazdım.

Swy intensely ve absolutely cok yaygin kokular degil ulkemizde hocam.

Onerdiklerinizden ozellikle oud wood ve spicebomb Extreme genel begeniyede uygun kokular degil o kadar. Spicebomb Elixir'de agir bir karabiber kokusu var mesela.

Absolutely evet ama Intensely fazlasıyla popüler hatta orijinali pahalı olduğu için gençler hep muadillerine koşuyor ama onlarda birbirinden kötü otobüslerde hep bu kokuyu alıyorum kadın erkek fark etmiyor.

Genel beğeniye uygunluğu için değil SWY sevenlere alternatif olarak önerdim ayrıca gayet de kullanılabilir kokular. Bende Sauvage Elixir ve Spicebomb Extreme orijinal var özellikle kadınların dikkatini fazlasıyla çekiyor. Nerede kullandığınıza göre de değişir.

Orijinaline yakin bile degil muadiller hocam emin olun. Orijinalinde o vanilyali kapkek kokusu mukemmel geliyor cidden. Hiçbir muadil o tarz bir etki vermez. Kullanilabilir evet ama spicebomb Extreme severim ama o karabiber kokusu bazilarinin hosuna gitmiyor. Sauvage Elixir de hala guzel ulkemizde yayginligi olmadigi icin kullanilir. Bende yakin zamanda atkinsons oud save the king aldim cidden benzersiz bir koku. Butcesi olanlara oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…