Erkekler için şampuan önerisi

Head & Shoulders kepeğe karşı çok iyi ama uzun kullanımda yavaş yavaş saçı döküyor. Aylar boyunca kullanma, saçın düzene girince bırakıp güzelce bir bakım serisine geçersin.

Bu kadar uğraşa gerek var mı?

Head and Sholders al geç.

Hiç önermem.

Head and Sholders al geç.

Bende çok kepek yapan ve ciddi şekilde saçımı döken kimyasallarla dolu bir şampuandır kendisi.

clear men kullanıyorum 2-3 aydır düzenli olarak acaba o yüzden mi kepeğim arttı?

head shoulders almayın diyor çoğu ama ne alıcam peki öneriniz nedir?

Dalin. Diğer şampuanlara göre nispeten daha az kimyasal içeriyor. Saçtaki yağlanmayı, dökülmeyi ve kepeği büyük oranda engelliyor. En azından bendeki etkileri böyle. Bundan önce Clear, H&S, Pantene ve daha pek çok yaygın şampuanı denedim ama en iyisi Dalin oldu. Gerisi saçımı çok döküyor, aşırı kepek yapıyordu. Özellikle de H&N.

Dalin. Diğer şampuanlara göre nispeten daha az kimyasal içeriyor. Saçtaki yağlanmayı, dökülmeyi ve kepeği büyük oranda engelliyor. En azından bendeki etkileri böyle. Bundan önce Clear, H&S, Pantene ve daha pek çok yaygın şampuanı denedim ama en iyisi Dalin oldu. Gerisi saçımı çok döküyor, aşırı kepek yapıyordu. Özellikle de H&N.
O Da cok kokuyor be.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı