Erkekler neden kadın, kadınlar neden erkek gibi giyiniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana çok basit bir soru sorayım: Dar giyinmeyi neden kadınlara uygun görüyorsun? Erkeklerin dar giyinmesi sana yanlış geliyorsa, kadınların dar giyinmesi daha mı doğru sence?

Çünkü milyonlarca insanı hipnoz edip tasmayla geziren sadece onların beğendiklerini giymek zorunda olduklarını düşünen köleleri istedikleri an istediklerini giydirebilecek acı ama inanılmaz bir güce sahip bir gerçek var: Moda.
Köpek tasmasını moda yapsalar giyer gezer bu insanlar, haklısınız.

80-90'ların modası keşke hâlâ olsa. En azından modanın kölesi olmak yerine düşünebildiğimiz yıllar.

Erkeklerin dar giyinmesi sana yanlış geliyorsa, kadınların dar giyinmesi daha mı doğru sence?
Ben iki tarafın da orasını burasını belli eden kıyafetler giymelerini doğru bulmuyorum. Bazıları o kadar dar giyiyorlar ki en ince ayrıntısına kadar ne var ne yok gösteriyorlar.

Ben iki tarafın da orasını burasını belli eden kıyafetler giymelerini doğru bulmuyorum. Bazıları o kadar dar giyiyorlar ki en ince ayrıntısına kadar ne var ne yok gösteriyor.
Giysinler belki oralarını göstererek bir kaç abazanın ağzının suyunu akıtırlar. Nerden baksan kâr.(!)

Dar giymeyi kadınlara özgü sanmak ne demek ya? İstersem boxer ve atletle çıkarım dışarıya. Komiksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_15.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı