Erkekler neden kadın, kadınlar neden erkek gibi giyiniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni ;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni ! (Mehmet Akif Ersoy)
İsteyen istediğini giymekte özgür. Kapanmakla namus olmaz, biz nelerini görüyoruz.
Burada bugün etek, şort giyen kızlara laf yapanlar gibilerinin, o kızlara nasıl baktıklarına çok kez şahit oldum. Sıcak havada sen şort giy, atlet, tshirt giy ama kız pantolon giyecek dar olmayacak. Geniş giyecek uzun giyecek öyle mi? Siz o kıza aç gibi değil insan gibi bakarsanız ne giydiğinin bir önemi kalmaz.
Mevzu eğer dinse o, Allah ile onun arasında. Kimse karışamaz.
İşinize bakın, kimsenin giyinmesi size kalmadı.
Bu bilgisayarları, teknolojik cihazları üreten adamlar bunları 100 yıl önce aştı. Azıcık çağdaş olun oğlum.

Kilitlensin konu artık abi, gerçekten neyi tartışıyorak insanlar ne giyerse giysin kimsenin umrunda değil. Kimin ne giydiği nasıl davrandığıda alakadar etmez.

Napıcaksınız milletin ne giydiğini eğer bir gün sende öyle giyinmeye başlarsan o zaman düşün. Bir de bak bana siyah gömlek ya da beyaz gömlek tek standart.

İsteyen istediğini giymekte özgür. Kapanmakla namus olmaz, biz nelerini görüyoruz.
Burada bugün etek, şort giyen kızlara laf yapanlar gibilerinin, o kızlara nasıl baktıklarına çok kez şahit oldum. Sıcak havada sen şort giy, atlet, tshirt giy ama kız pantolon giyecek dar olmayacak. Geniş giyecek uzun giyecek öyle mi? Siz o kıza aç gibi değil insan gibi bakarsanız ne giydiğinin bir önemi kalmaz.
Mevzu eğer dinse o, Allah ile onun arasında. Kimse karışamaz.
İşinize bakın, kimsenin giyinmesi size kalmadı.
Bu bilgisayarları, teknolojik cihazları üreten adamlar bunları 100 yıl önce aştı. Azıcık çağdaş olun oğlum.
Ya hocam ne edebiyatı yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama sen benim dediğimi anlayamamışsın.
Benim lafım açıklığı medeniyetle bağdaştıranlara. Bunu anlayamadıysan bu senin sorunun. Giymesinler mi demişim ? İnsanlar istediğini giymekte özgür.

Ya hocam ne edebiyatı yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama sen benim dediğimi anlayamamışsın.
Benim lafım açıklığı medeniyetle bağdaştıranlara. Bunu anlayamadıysan bu senin sorunun. Giymesinler mi demişim ? İnsanlar istediğini giymekte özgür.
Yok kardeşim, senelerce türban edebiyatı yapıldı memlekette. Sülalesinin yarısı türbanlı olan adamlara, "Biz senelerce türban taktığımız için eziyet çektik." diye denilmeyen bırakılmadı. Yok şuralara buralara giremiyorduk, yok insanlar tuhaf bakıyordu şöyle de böyle. Özgürlükse özgürlük, isterse jartiyerini çeker gezer. Kimse de karışamaz.
Yok açık giyinmek medeniyetlikse hayvanlardan medenisi yokmuş. Bundan 100 yıl öncesinin dünyasında söylenmiş bir şey.

Belki de çok tepki alacak bu konu biliyorum ama açmak istedim. Gittikçe moda adı altında erkekleri feminenleştirmeye başladılar. Çoğu kişi farkında değil bunun. Erkekler dar giyinmeye başladı iyice. Kardeşim istemeyen alıp giymez diyecekler olacak şimdi ama zaten bol kesim, normal kesim artık çok fazla bulunamıyor benim gözlemlediğim kadarıyla. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Normal kesim pantolon bulamıyorum hepsi dar haklısın. Herkes K...can D...z olmak zorunda mı ?

Kimsenin giyim kuşama karışma hakkı yok evet ancak erkekler dar pantolon giydiği zaman kısır olma tehlikesi doğuyor. Aynı şekilde kadınlar için de açık giyinmek sorun arz ediyor.
Niye? Neyin sorununu arz ediyor acaba? Bence sorun giyinende değil, giyeni böyle itham etmek.
Bazı erkekler hayvan gibi bakıyor, laf atıyor diye kadın yaz sıcağında pişik mi olsun? Sende o zaman yazın kazak giy, ben öyle istiyorum. Bundan sonra kazak giyeceksin yazları. Açık giyinme rahatsız oluyorum.

Yok kardeşim, senelerce türban edebiyatı yapıldı memlekette. Sülalesinin yarısı türbanlı olan adamlara, "Biz senelerce türban taktığımız için eziyet çektik." diye denilmeyen bırakılmadı. Yok şuralara buralara giremiyorduk, yok insanlar tuhaf bakıyordu şöyle de böyle. Özgürlükse özgürlük, isterse jartiyerini çeker gezer. Kimse de karışamaz.
Yok açık giyinmek medeniyetlikse hayvanlardan medenisi yokmuş. Bundan 100 yıl öncesinin dünyasında söylenmiş bir şey.
Tamam hocam, sen açık olmayı medeni olmak olarak tanımlıyorsan medeni hayatında devam et, aynı bu kafa yapısı ile. Hala başka yerlere çekiyorsun.
O kadar dokunmuş ki, sana yazdığım şeyin mantığını hala kavrayamıyorsun, istediğin yere çekmek istiyorsun.
Bak anlamıyorsan bir daha yazayım. İsteyen istediğini giymekte özgür. Daha da anlayamıyorsan, beyin kapasiten el vermiyor ise daha uzatma çünkü sana cevap verip kendimi yormayacağım. Şu sığ düşüncelerinizden çıkın biraz objektif bakın, karşınızdaki insan ne demeye çalışmış diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı