Erkekler neden kadın, kadınlar neden erkek gibi giyiniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cinsel organını da açsa polisi aramak zorundasın teşhirden. Kadın dokunma diyorsa dokunamazsın, dokunanı da savunamazsın. İstediği yerini istediği kadar açar bilerek de açar. Çomar erkekler diye kendini ayrı tutmaya çalışıyor bir de allahın çomarı. Tekrar üstünüzden geçeceğiz sizin sadece bekleyin.
Yönetim, bu tacize uğrayan kadınların seslerini çıkartmaması gerektiğini söyleyen arap köpeğine ban atacak mı acaba çok merak ediyorum.

1. dereceden yakın akrabalar üzerinden örnek verme. Örneğini kaldırır mısın? Raporlamayalım, ceza olmasın gereksiz. Senin amacın farklı. Hakarete getiriyorsun sözü.

Bence senin algında büyük bir problem var.

. Gittikçe moda adı altında erkekleri feminenleştirmeye başladılar. Çoğu kişi farkında değil bunun. Erkekler dar giyinmeye başladı iyice.

''Erkekler neden kadın kadınlar neden erkek gibi giyiniyor?''

Ha şunu mu anlıyoruz buradan. Cahil bir kız, beğendiği bir erkeği etkilemeye çalıştığı için tecavüze uğrarsa ses etmem mi demek istiyorsun?
Hakikaten safsın. Taciz ve tecavüzü savunmuyorum ey akıllı arkadaşım. Suçu işleyen kimse en ağır cezayı almalı zaten. Kız da kendini eleştirsin. Yani desin ki “Çomar erkekler böyledir. Kızları seks objesi olarak görürler. Sırf şort giydim diye beni taciz etti.”

Hocam harbiden iğrenç insanlar ya. Konuyu türbana çeken oldu. Suriyelilere çeken oldu. Tecavüze çeken oldu. Yobaz olduğumu söyleyen, çağdaş olmadığımı söyleyen mi dersin hepsi varmış bende ya. Ne aşağılık insanmışım cidden. İnsanlar gerçekten de bir konu hakkında eleştiri yapmayı bilmiyorlar. Severek girdiğim şu forumdan soğutuyorlar ya. Harbiden yani okudum şu mesajları tiksindiğim o kadar çok kullanıcı var ki şuan. Neyse en azından bir kişi çıktı hocam sağolun. @MF @enes.wtp konu kilitlensin lütfen.

1. dereceden yakın akrabalar üzerinden örnek verme. Örneğini kaldırır mısın? Raporlamayalım, ceza olmasın gereksiz. Senin amacın farklı.

Ben senin annenden bahsetmedim. Senin benim karım veya kız arkadaşımdan bahsetmediğin gibi ben de senin aileni işin içine karıştırmadım. Bu örnek bir cümledir. Gerçek kişilerle alakası yok. Birincil derece ikincil derece işin içine girince ne yani istediğin örneği verip veremeyeceğin değişiyor mu?

Aynen aynen.

. Gittikçe moda adı altında erkekleri feminenleştirmeye başladılar. Çoğu kişi farkında değil bunun. Erkekler dar giyinmeye başladı iyice.

''Erkekler neden kadın kadınlar neden erkek gibi giyiniyor?''

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…