Erkekler neden kadın, kadınlar neden erkek gibi giyiniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çomar olsaydım kızın şort giymesine takardım. İstediğin gibi anla. Ayrıca Allah’ın çomarı “zaten” olamam çünkü Allah yok. NEYSE, konu sapmasın. Eline silah alıp fotoğraf çeken, sigara içen erkeğe direkt yazan kızlarımız hata yapıyor. Bunu anlatmaya çalıştım fakat elinden geldiğince büktün yazdıklarımı. Tebrikler koca oğlan, beni yendin.

İnsanların zayıf noktalarına parmak basarsan onlarda senin zayıf noktalarına parmak basarlar. Dolar olmuş 7.5 lira, 8 milyon mülteci, askerimiz teyakkuzda, yeni nesil işlemcilerden ilginç bilgiler geliyor, yeni ekran kartları gelmeye başladı, korona diye bir şey var. Sen kalkmışsın insanların giyimlerini sorguluyorlar. Cevap basit aslında sanane? Sana mı kaldı milletin ne giyip giymeyeceği?

1. dereceden yakın akrabalar üzerinden örnek verme. Örneğini kaldırır mısın? Raporlamayalım, ceza olmasın gereksiz. Senin amacın farklı. Hakarete getiriyorsun sözü.

Ayrıca o mesajımı dikkatli oku çünkü ben kendi ağzımdan değil, senin örnek vermen üzerinden söyledim. Örnek vermek istersen böyle böyle demen gerekirdi dedim. Cümle benden sana değil, senden bana nasıl olmalıydı onu gösterdim. Yani aileni zaten karıştırmadım.

"Sırf daha fazla erkeğin dikkatini çekebilmek adına belli yerlerini bilerek açan kızlar, çomar erkekler tarafından tacize uğradıklarında seslerini çıkarmayacaklar. "

Sonradan dediklerinle ilk yazdığın tutmuyor, muhtemelen düşündüğün şey orda yazdığın şey değil anladım seni ben. Ama dikkatli yazmak zorundasın söyleyebileceğin bir söz değil o ilk söylediğin şey. O ilk mesajın tamamen tacizi meşrulaştırmaktır başka hiçbir anlam çıkmaz ordan. Tanıdım seni ben, sen güzide ülkemizin muhafazakar islamcı ateistlerindensin. Junior Efe Aydal. Çomarların tüm alışkanlıklarına ve düşüncelerine sahip olup sadece Allah yok demek, çok var böylesi. Sorgula kendini biraz ve yazarken dikkatli ol, düşüncen o olmayabilir ama söylediğin şey yazdığın şey ne anlama geliyorsa odur.

Hocam gözünü seviyim anlatmak için uğraşma. Bu gibi adamlar anlamayacak sende bende biliyoruz bunu. Konuyu takipten çık bilidirim de gelmesin sana rahatsız da olma. Çünkü harbiden aptal insanlar birikti konuya. Sende kendini yorma. Cahillerle savaşılamıyor işte.

Ben sen yanlış anladığın için ve yanlış anlamaya müsait olduğunu fark ettiğim için zaten o mesajımı düzenledim. Sen ama hakaretini sürdürüyorsun.

“Seslerini çıkarmayacaklar.” cümlesi birçok yöne çekilebilir. Evet, yanlış bir cümle kullanmışım. “Kendilerini eleştirmeliler.” demeliydim. Bütün tartışma bu cümle yani.

Muhafazakar ve İslamcı kelimelerini kabul etmiyorum. Muhafazakar olsam her konuda boş boş türban, namus yazardım. İslamcı olsam zaten yaratıcıya inanırdım. Bende bunlardan hiçbiri yok.

Çoğunlukla eşofman giyiyorum, giydiğim tek pantolon modeli bu. Şimdi ben kadın gibi mi giyiniyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…